Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ANTIGOLD ΠΑΤΑΤΑ...


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Στεναχωρήθηκαν οι antigolg “φίλοι” μας που ο γεωλόγος κος Ζαγοράκης, είπε το τι πραγματικά συμβαίνει στην Στρατονίκη. 

Θυμίζουμε το κείμενο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Να κοιτάξουν και στο Στρατώνι, στη θέση ‘’Ελιές’’. Και εκεί, είχαμε καθίζηση και άνοιγμα του εδάφους στον ίδιο χρόνο. Στον τόπο αυτόν δεν έχουμε φουρνέλα η άλλη υπόγεια δραστηριότητα.  


Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο περιοχών είναι ότι επίκεινται στο ρήγμα του Στρατωνίου. 

Είναι ένας χώρος με πολλά έγκοιλα, προϊόντα εξαλοίωσης (καολίνη) και κυρίως την διέλευση και κυκλοφορία υδάτων σε μεγάλες ποσότητες. 

Η αίτια του φαινομένου που παρουσιάστηκε και στις δυο περιοχές είναι η αύξηση του νερού που προέκυψε από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγουμένων ετών».

Δεν τους άρεσε η αλήθεια… Και ξεκίνησαν την επιχείρηση «αντίμετρα», όπως συνηθίζουν… Ο κος Ζαγοράκης, ξαφνικά είναι «υπάλληλος της εταιρείας»!!! Ναι, βεβαίως… Πριν από 15 χρόνια, όμως… 

Και ακολουθεί η γνωστή μπαρουφολογία: «[…] και τα φουρνέλα θα συνεχίσουν να βαράνε κάτω από τα αθεμέλια των σπιτιών και τα σπίτια θα σκίζονται (!)…»


Κατά τα άλλα, περιμένουμε με αγωνία τους “No Border” να έρθουν να δώσουν τη δικιά τους «αγωνιστική» νότα στην περιοχή μας, στο antigold«αγωνιστικό δεκαήμερο», την καλύτερη εποχή για την Χαλκιδική, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου… 

Υποθέτω και οι επαγγελματίες της περιοχής τους περιμένουν με ανοικτές αγκάλες…

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πόσο... αριστεροί! Πόσο... προοδευτικοί και πάνω απ' όλα "άνθρωποι" και  "αλληλέγγυοι" είναι αυτοί οι ΜΚΟ οικολόγουντες;

Μην βρεθεί άνθρωπος με διαφορετική επιστημονική άποψη από τη δική τους, κατευθείαν επιχειρούν να τον στοχοποιήσουν και να τον μειώσουν με ασύστολα ψεύδη και αντίστοιχες ανακρίβειες.

Σε παραληρηματικά σημειώματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να διαδίδουν πως "ο γεωλόγος. Ζαγοράκης είναι υπάλληλος της Ελληνικός Χρυσός και σκάβει για λογαριασμό της εταιρείας γι' αυτό τα λέει αυτά" και άλλες καμαρωτές μπούρδες, όταν αυτός ο επιστήμονας πεδίου εδώ και 15 χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται...

Ναι, ναι, ναι... Σ' αυτές τις ΜΚΟ, που παριστάνουν τους φωτεινούς παντογνώστες η νυν κυβέρνηση και οι υπηρεσίες της δίνουν το δικαίωμα υπόστασης για πολιτικά παιχνίδια. Και είς ανώτερα να ευχηθούμε!