Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: "ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ" (!!!???)


"Προεκλογική" ομιλία θύμιζε ο λόγος που έβγαλε το περασμένο Σάββατο στα Ν. Ρόδα ο Γιώργος Ζουμπάς, με ξεκάθαρο αντιμεταλλευτικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.

Υποτίθεται, ότι ο εκτελών χρέη δημάρχου πήγε στα Ν. Ρόδα για να βραβεύσει πολιτιστικούς συλλόγους και χορευτικά συγκροτήματα σε μια σχετική γιορτή που είχε ετοιμαστεί από τους κατοίκους του χωριού.

Ο Γιώργος Ζουμπάς παίρνοντας το λόγο δεν έκανε καμία αναφορά στο πολιτιστικό δρώμενο. Κατευθείαν άρχισε να λέει πόσο αναγκαίο και σημαντικό είναι να διακοπεί η λειτουργία των μεταλελίων για να σταματήσει και η καταστροφή στον τόπο...!

Κατά την γνώμη του η τρέχουσα διοίκηση του δήμου απέδειξε ότι δεν έχει ανάγκη από τα μεταλλεία, με μια συνολικά εκτός χρόνου και λογικής απολογιστική διάθεση για τα πεπραγμένα της νυν διοίκησης.

Προφανώς, ο Γιώργος Ζουμπάς και δεν αναφερόταν στο σύνολο του δήμου Αριστοτέλη, που στην συντριπτική πλειοψηφία του ζει από την απασχόληση στην μεταλλευτική δραστηριότητα, αλλά στα 3 χωριά του παραλιακού μετώπου. Τον antigold μικρόκοσμο του δηλαδή.

Ευσεβής πόθος είναι του εκτελούντος χρέη δημάρχου. Και οι πόθοι σε φιλολογικό επίπεδο είναι σεβαστοί, εκτός και αν συνδέονται με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τότε, αλλάζει...

Τέλος, θα ήταν χρήσιμο να μάθουν οι δημότες πως αξιοποιήθηκαν τα 294.000 ευρώ που πήγαν στα ταμεία του Δήμου, ποσό που αντιστοιχεί στο 20% από τα τέλη που εισέπραξε το Ελληνικό δημόσιο από την Ελληνικός Χρυσός. 





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι άξιζε σ' αυτή την ομιλία ήταν οι 3 χειροκροτητές του Ζουμπά. Σκέτη απόλαυση πολιτισμού!