Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

OI... ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Όλοι παρακολουθήσαμε την συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ και στον Αλέξη Παπαχελά, όπου ακούσαμε πράγματα και θαύματα… 

Όπως για παράδειγμα, η φοβερή απάντηση στην ερώτηση: «…χρωστάτε στον κόσμο μια συγγνώμη για κάποιες προσδοκίες που δημιουργήσατε κάποιες υποσχέσεις που δώσατε;»

Απάντηση: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που ψηφίσαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και από αυτούς που δεν ψηφίσαν το ΣΥΡΙΖΑ είχαν επίγνωση ότι θα δώσουμε μια μάχη προφανώς θα καταλήξουμε σε ένα συμβιβασμό και άρα πολλές απ αυτές τις προσδοκίες δε θα καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε…»!!!

Αλλά ανάμεσα στα άλλα μάθαμε πως τα μεταλλεία Κασσάνδρας και οι Σκουριές συμπεριλαμβάνονται στην αριστερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!!! Μεταφέρω κατά λέξη, τα λόγια του πρωθυπουργού:

«[…] Για παράδειγμα, το 2008 που έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόμασταν σε μία περίοδο που η Ελλάδα είχε περίπου 7% ανεργία και άρα απολύτως σωστά και θεμιτά θα έλεγα ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα ήταν αυτό που πρωτοστατούσε στις διαμαρτυρίες και στους ακτιβισμούς προκειμένου να υπάρχει δικαιοσύνη, διαφάνεια, περιβαλλοντική προστασία. 

Σήμερα δε μπορεί να είναι αυτός ο ρόλος ενός αριστερού κόμματος, όταν η ανεργία έχει φθάσει στο 26 ευτυχώς τώρα αποκλιμακώνεται, είναι στο 23%, διότι σήμερα αριστερό και προοδευτικό είναι ότι μπορεί να δώσει την προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Σήμερα δε μπορώ να εναντιωθώ με τον ίδιο τρόπο σε συμβάσεις οι οποίες έχουν προβλήματα, όταν όμως αυτές μπορούν να δώσουν θέσεις εργασίας,προοπτική ανάκαμψη της οικονομίας. Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά».

Είπατε τίποτα; Τελικά από μικρό κι από… πρωθυπουργό μαθαίνεις την αλήθεια…

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε πολιτικά "τους φίλους του μπετόν", κατά κόσμον antigold, για να θωρακίσει με τους ακτιβισμούς την διαφάνεια, την δικαιοσύνη και την περιβαλλοντική προστασία, στη ΒΑ Χαλκιδική πέτυχε διάνα...!!!

Οι οικολογούντες της ΒΑ Χαλκιδικής έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με την διαφάνεια, την δικαιοσύνη και την περιβαλλοντική προστασία.

Αν όμως δεν υπήρχε και η καλή χημεία ανάμεσα στο κόμμα και τους antigold τίποτα απ' όλα αυτά τα... καλά που απεργάζονται από κοινού, δεν θα είχε συμβεί για το ΚΑΛΟ της ΒΑ Χαλκιδικής και την ανάπτυξη της.

Χάρη στο τρομερό δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ - antigold έχει ανέβει και ο πήχης του τουρισμού στην περιοχή. Κάθε χρόνο περιμένουμε την θερινή "πεμπτουσία"... 

Τους antigold μπαχαλοτουρίστες, με τις σκηνές τους και τον αλυσοδεμένο κουμπαρά τους, που τον ανοίγουν μόνο σε υποκαταστήματα πολυεθνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. 

Αν αυτό δεν είναι πρόοδος και ανάπτυξη, τι στην ευχή είναι;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην ΒΑ Χαλκιδική περιμένουμε να ζήσουμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και θα τις ζήσουμε αυτές τις στιγμές. Μετράμε αντίστροφα!