Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΤΟ Α.Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


Μετά από 3 1/2 χρόνια ιδιότυπου λουκέτου, εξαιτίας του πολεμικού κλίματος που επικρατούσε στην Ιερισσό από μερίδα κατοίκων της απέναντι στην επένδυση χαλκού - χρυσού, η πρωτεύουσα του καλλικρατικού δήμου Αριστοτέλη αναμένεται να έχει ξανά αστυνομικό τμήμα σε λειτουργία το αργότέρο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου!

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σήμερα στο πλαίσιο της επίσημης ενημέρωσης που έκανε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας για τις δράσεις που αναλαμβάνει η πολιτεία, έτσι ώστε να αναδιαρθρωθεί η αστυνομία σε ολα τα επίπεδα. Κυρίως σε λειτουργικό και οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα  νέα δεδομένα που θα ισχύσουν για τη Χαλκιδική θα λειτουργούν 23 αστυνομικές υπηρεσίες, αντί για 27 που είναι μέχρι σήμερα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργείου να εξοικονομηθούν οι δυνάμεις 95 ατόμων προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα στην Χαλκιδική θα λειτουργήσουν το Α.Τ., το Τμήμα Ασφαλείας και Τροχαίας Πολυγύρου, τα Α.Τ. Κασσάνδρας, Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Μουδανιών, το Τμήματα Τροχαίας Μουδανιών, τα Α.Τ. Καλλικράτειας, Αγίου Όρους και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής. 

Επίσης,  θα λειτουργούν οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αρναίας, Ουρανούπολης, Χιλανδαρίου, Βατοπεδίου, Μεγίστης Λαύρας, Ζωγράφου, Αγίου Παντελεήμονος, Φραγκοκάστρου, Καραουλίου, Δάφνης και Αγίας Άννης.

Μένει να δούμε με τι προσωπικό θα επαναλειτουργήσει το Α.Τ. της Ιερισσού, πως θα γίνει η μετάλλαξη του Α.Τ. Αρναίας σε αστυνομικό σταθμό και αν θα υπάρξουν νέες αντιδράσεις από επίσημους φορείς της Χαλκιδικής και κατοίκους της Αρναίας που διαμαρτύρονται για την διαρκή υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και σε ζητήματα αστυνόμευσης.


Πηγή ανάρτησης: bloko




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μαναδικό αστυνομικό τμημα της χώρας με ημερομηνία λήξης. Βρείτε τη...