Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΓΙΑ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ: "ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ"


Ο πρώην υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Real News χαρακτήρισε "προπαγανδιστικά φληναφήματα" τα όσα γράφονται ένθεν κακείθεν για την πρόσφατη απόφαση Σταθάκη αναφορικά με την έγκριση τροποποίησης τεχνικής μελέτης στο εργοστάσιο εμπλουτισμού του μεταλλείου των Σκουριών.

Αναλυτικά ο νυν υπουργός εσωτερικών είπε: "Η προχθεσινή έγκριση τεχνικής μελέτης εκ μέρους του κ. Σταθάκη δεν σχετίζεται με την τελευταία απόρριψη της αίτησης θεραπείας της εταιρείας, εκ μέρους μου, που σχετίζεται με τη μέθοδο μεταλλουργίας. Θεωρώ πως και η σημερινή πολιτική ηγεσία κινείται με βάση το τρίπτυχο νομιμότητα, προστασία περιβάλλοντος, δημόσιο συμφέρον. Όλα τα αλλά που γράφονται είναι απλά  προπαγανδιστικά φληναφήματα."

Επι της ουσίας ο Π. Σκουρλέτης έδωσε και μια απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι είτε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το επενδυτικό έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είτε γίνονται πιο γραφικοί και από το Ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης χαρακτηρίζοντας την απόφαση Σταθάκη "θεσμικά άκυρη και πολιτικά ανήθικη".


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ανώτερος άνθρωπος και πολιτικός είναι αυτός ο Σκουρλέτης; Δεν υπάρχει λέμε!