Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Η ΜΚΟ ANTIGOLDGR.ORG ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ


Η ΜΚΟ "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" μετά το προχθεσινό ρατσιστικό παραλήρημα της σε βάρος των παραολυμπιονικών της άρσης βαρών δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα, μήπως ξένες ΜΚΟ μάθουν γι' αυτή την αποκρουστική πτυχή της και την αποδοκιμάσουν.

Αυτό μας έδειξε ο πανικός που επικράτησε στο twitter αρχικά από φιλικούς λογαριασμούς προς το antigoldgr.org  και μετέπειτα από την ίδια την ΜΚΟ μετά από ένα εύλογο ερώτημα που θέσαμε προς τις ξένες ΜΚΟ.

Πιο συγκεκριμένα ρωτήσαμε την Βελγική ΜΚΟ Catapa, αλλα και την Ολλανδική ΜΚΟ SOMO, "αδερφές" ΜΚΟ με το antigoldgr.org,  αν συμφωνούν με την ρατσιστική επίθεση του σε βάρος των Ελλήνων παραολυμπιονικών της άρσης βαρών τους οποίους τους υποβίβασε σε "άβουλα όντα" για να... δικαιολογήσει τις φωτογραφίες που έβγαλαν κατά την επίσκεψη τους στο μεταλλείο των Σκουριών.

Αμέσως παρενέβησαν antigold τρολ που εξαπέλυσαν χυδαία επίθεση σε βάρος των παραολυμπιονικών, ενώ άλλοι φιλο  - antigold λογαριασμοί στο twitter ενημέρωναν τις ξένες ΜΚΟ ότι "δεν υφίστανται κανένα ρατσιστικό ζήτημα" και ότι όσα υποστηρίζουμε είναι "χοντρά ψέματα"!!!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο η ΜΚΟ που τόσες μέρες σφυρίζει αδιάφορα επί του θλιβερού ατοπήματος της, όσο και άλλα antigold τρολ που τηρούν την ίδια στάση σιωπής αμέσως έσπευσαν να κάνουν "like" στο σχετικό τιτίβισμα επιχειρώντας έτσι να περάσουν την ψευδή εντύπγση ότι αυτό που ρωτάμε τις ξένες ΜΚΟ δεν έχει καμία βάση αλήθειας!!!

Επειδή όμως τα γραπτά μένουν ζητήσαμε από τις ξένες ΜΚΟ να μεταφράσουν το άρθρο της Ελληνικής ΜΚΟ και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Ακολούθως το antigoldgr. org και οι παπαγάλοι του ζήτησαν και αυτοί με τη σειρά τους από τις Catapa και SOMO να μεταφραστεί το επίμαχο άρθρο...

Το κερασάκι στην τούρτα του ψεύδους, της υποκρισίας και της παραπλάνησης την έβαλε ως συνήθως το antigoldgr.org γράφοντας ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρούμε να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη για να μην αποκαλυφθεί πως η Eldorado Gold παραβιάζει τη σύμβαση της με το Ελληνικό δημόσιο αναφορικά με το flash smelting!!!

Απλά τραγικοί, θα προσθέσουμε εμείς εκτός από απύθμενα ρατσιστές. Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις απαντήσεις των ξένων ΜΚΟ, ακόμη και την αλληλέγγυη σιωπή τους.

Στην Ευρώπη, εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οικτρές συμπεριφορές σαν αυτή του antigoldgr.org απέναντι σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες καταδικάζονται χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό ως φαίνεται ως ιδέα δεν αρέσει στην ΜΚΟ, η οποία εντός Ελλάδος δεν έχει κανένα φραγμό στην κακή συμπεριφορά της.

Στο εξωτερικό όμως θέλει να περνάει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ιδίως απέναντι σε ομολόγους της



Τα tweet που αναστάτωσαν την ΜΚΟ και τους φίλους της

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΚΟΛΝΤ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!