Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΔΟΞΑ...


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Άτυχος ο δήμαρχος Αριστοτέλη κος Ζουμπάς, διότι οι δικές του δηλώσεις στην φιλόξενη ραδιοφωνία της ΕΡΤ3 επισκιάστηκαν από τις πολύ μεγαλύτερου «ειδικού βάρους» δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας κου Καμένου.

Μπορεί οι δηλώσεις Ζουμπά να μην ήταν υβριστικές και να μην απασχόλησαν το Πανελλήνιο στο βαθμό που το απασχόλησαν οι… Καμένειες δηλώσεις, αλλά σε επίπεδο αερολογίας μπορεί και να τις ξεπερνάνε! Για παράδειγμα, ο δήμαρχος του 5% (τόσο υπολογίζω το ποσοστό που θα τον ψήφιζε σε τυχόν δημοτικές εκλογές),είπε το απίστευτο:

«Δεν αποδεχόμαστε την νομιμότητα γιατί ακόμα και νόμιμα θα καταστραφεί ο τόπος μας»!!! Αυτός ο άνθρωπος που –θεωρητικά– πιστεύει αυτά που λέει, βρίσκεται στο θώκο του ανώτατου δημοτικού άρχοντα του δήμου μας!

Κι όμως, αγαπητοί συμπολίτες… Τέτοια μυαλά διαφεντεύουν τις τύχες και το μέλλον του δήμου, και μάλιστα ψιθυρίζεται πως η θητεία τους θα παραταθεί για ακόμη μερικούς μήνες για να μη συμπέσουν οι δημοτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές το 2019.

Είπε κι άλλα ο κος Ζουμπάς…Όχι βέβαια τίποτε καινούργιο, ούτε κάτι συγκλονιστικό… Σταχυολογώντας μερικές από τις ρήσεις Ζουμπά, μαθαίνω πως:

 «το υπουργείο πάει σε διαιτησία γιατί η εταιρεία δεν τήρησε την σύμβαση (!!!). Πάντα διατυμπάνιζαν ότι θα παράγει χρυσό και αργυρό αλλά στην πράξη δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και άλλα είναι τα σχέδια τους(!!!)»

Επιτέλους…Από μικρό κι από τρελό… Η αλήθεια λάμπει δια στόματος Ζουμπά… «Άλλα» είναι τα σχέδιά τους! Το είπε ο δήμαρχος! Δηλαδή τι δήμαρχε; Φτιάχνουν υπόγεια διαστημική βάση πυραύλων; Έχουν βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία; Είναι πράκτορες της Β. Κορέας; Ψάχνουν το θαμμένο θησαυρό του Νταβέλη; Θα κάνουν υπόγειο λαθρεμπόριο με Βουλγαρία; Βρήκαν ουράνιο στην Χαλκιδική; Κατασκευάζουν την πίστα του Survivor 2; Μη μας αφήνεις στο σκοτάδι της άγνοιας δήμαρχε… Πες μας κι εμάς…

Επίσης μάθαμε πως «δεν μπορεί η εταιρεία να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει εξαγωγή χρυσού χωρίς να βλάψει το περιβάλλον»!!!… Επίσης δεν μπορεί και να τετραγωνίσει τον κύκλο… Αλλά ο τετραγωνισμός του κύκλου είναι γνωστό άλυτο μαθηματικό πρόβλημα, ενώ η εξαγωγή χρυσού από το μετάλλευμα της Χαλκιδικής είναι αποδεδειγμένη πειραματικά και με τη βούλα…

Άλλο σημαντικό που δήλωσε ο κος Ζουμπάς είναι πως το ΣτΕ δεν θα μας πει εμάς –εννοούσε αυτόν και την antigold παρέα του προφανώς–, πως θα βγει το μετάλλευμα!!! Το ΣτΕ κρίνει αποφάσεις!!! Αυτή η δήλωση κε Ζουμπά χρήζει ανάλυσης, αλλά αν καθόμαστε να αναλύουμε κάθε antigold μπούρδα που βγαίνει στην επιφάνεια, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα… Υποθέτουμε λοιπόν πως τοι ξεφουρνίσατε χωρίς να το πολυσκεφθείτε, όπως και πολλά άλλα από αυτά που δηλώνετε σχετικά με την επένδυση… (Πάντως αν έχετε χρόνο ξανασκεφθείτε τι ακριβώς διατυπώσατε…).

Και χαμόγελο συμπάθειας προς τους εργαζόμενους είχε η συνέντευξη… «Οι εργαζόμενοι είναι οι μόνοι που δεν φταίνε αλλά η εταιρεία τους χρησιμοποιεί ως ασπίδα για να πάρει τις άδειες κάτω από το τραπέζι», δήλωσε ο μη εκλεγμένος δήμαρχός μας…  Ευχαριστούμε δήμαρχε που δείχνεις τη συμπόνια σου…

Και αφού ξεκαθάρισε τι δεν θέλει και τι δεν γίνεται, μας εξήγησε και μέχρι που είναι διατεθειμένος να μας επιτρέψει να προχωρήσουμε…Λοιπόν, καμία επέκταση στην μεταλλευτική δραστηριότητα. Εδώ ξεφούρνισε εκείνο το αμίμητο «Δεν αποδεχόμαστε την νομιμότητα γιατί ακόμα και νόμιμα θα καταστραφεί ο τόπος μας»!!! 

Προειδοποίησε μάλιστα εκείνους που «παίρνουν αποφάσεις από μακριά», πως μια επίσκεψη στην Χαλκιδική «θα τους κάνει να έρθουν με το μέρος μας», εννοώντας το antigold «κίνημα»… Να θυμίσουμε πόσες φορές έχει καλέσει η Ελληνικός Χρυσός υπουργούς και βουλευτάδες να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της, αλλά σχεδόν κανείς δεν ανταποκρίθηκε;

Τέλος ο κος Ζουμπάς κατάληξε πως «δεχόμαστε την παραδοσιακή δραστηριότητα αλλά με νομιμότητα και τήρηση των περιβαλλοντικών όρων»… Ευχαριστούμε δήμαρχε… (Μα πριν λίγο δεν είπες πως δεν αποδέχεσαι τη νομιμότητα ;;;) 

Να υποθέσω πως «παραδοσιακή δραστηριότητα» είναι να ντυθούμε εφτά νάνοι και να σκάβουμε με αξίνες σε μια στοά τραγουδώντας, και να έρχονται οι τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες; Να βάλουμε και αγγελία, «ζητείται Χιονάτη»;;;

Αναδημοσίευση από metalleiablog.gr



*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι και στις μέρες καριέρας του δήμου δεν είδαμε ενημερωτικά σεμινάρια για τις πολλά υποσχόμενες σε οικονομικό επίπεδο καλλιέργειες σε κίτρινα φασολάκια, κλωστική κάνναβη και μελιού...


Ευτυχώς είδαμε αρχόσχολους μπάχαλους να κάνουν σεμινάρια ακτιβιστικής καριέρας και αγωνιστικά κάμπινγκ γύρω από τις Σκουριές.

Από τα ολότελα...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αντιγκολντ μόρφωμα είναι κατεξοχήν φασιστικό μόρφωμα. Την δημοκρατία την έχει για ξεσκονόπανο.