Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός απάντησε άμεσα στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της Δημήτρη Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης βγήκε με τη σειρά του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ. Καμμένου και όπως τόνισε η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος της για τις κατηγορίες περί ξεπλύματος χρήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε πως η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής είναι "μια απάτη", ενώ έκανε λόγο και "για ξέπλυμα χρήματος μεταξύ της πώλησης και της αγοράς της επιχείρησης" (!!!???).

Να σημειωθεί πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο δεύτερος κατά σειρά υπουργός της κυβέρνησης που επιτίθεται με βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του επενδυτικού σχήματος που διοικεί τα μεταλλεία Κασσάνδρας. Είχε προηγηθεί ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος είχε δηλώσει πως ο πρώην πρόεδρος της Eldorado Gold Πωλ Ράϊτ σορτάρει τη μετοχή της εταιρεία στο χρηματιστήριο.

Μένει να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το νέο μέτωπο που άνοιξε η κυβέρνηση με την εταιρεία και αν βεβαίως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσφέρει πολιτική στήριξη στον κ. Καμμένο.

Ακολουθεί το βίντεο με την σκληρή απάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός προς τον κ. Καμμένο.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλέον επικίνδυνοι για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Αποστρέφονται οτιδήποτε αφορά ιδιωτικές επενδύσεις και παράλληλα παριστάνουν τους επαίτες προς άγρα διεθνών επενδυτών. Η πολύ παρέα και τα αλισβερίσια με τον Μαδούρο στην Βενεζουέλα μας φέρνει ολοένα κοντά στην ολοκληρωτική απομόνωση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει προδιεγραμμένη αντιμετώπιση από πλευράς πολιτικής ηγεσίας για την πορεία εξέλιξης της μεταλλευτικής επένδυσης. Οι προφάσεις που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν την όποια καθυστέρηση στην θεώρηση των σχετικών αδειών (που σημειωτέον έπρεπε να είχαν υπογραφεί προ ενός έτους) απευθύνονται μόνο σε μελαμψούς ιθαγενείς. Η διαρκώς εντεινόμενη ανησυχία τόσων χιλιάδων ανθρώπων για το εργασιακό τους μέλλον αφήνει ασυγκίνητους τους αριστερό πρωθυπουργό και ‘’εθνικιστή’’ υπουργό Ε.Α., θυσιαζόμενη στο βωμό κομματικών συμφερόντων. Είναι κατάντια αυτός ο ‘’τρικυμία εν κρανίω’’ τσάμπα μάγκας υπουργός να φέρεται σαν ΗΜΙΘΕΟΣ αποικιοκράτης έχοντας δεδομένη την απαλλαγή ευθυνών όπως και στην περίπτωση των άνομων προτροπών στην ΔΕΘ στις 09/2013 «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον».
Το γνωμικό ''έχει ο καιρός γυρίσματα’’ πρέπει να τους προβληματίσει.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένουμε βεβαίως να δούμε σε ποιες νομικές ενέργειες θα προβεί η θιγόμενη εταιρεία,προκειμένου να προστατεύσει το κύρος της αλλά και την αξιοπιστία της!διότι,τις προηγούμενες φορές ή δεν κινήθηκε νομικά εναντίον των συκοφαντών της ή απέσυρε τις προσφυγές της καθ'Οδόν!