Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ELDORADO GOLD: ΔΙΝΕΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας η αμφιλεγόμενη ΜΚΟ που παριστάνει την αποκλειστική προστάτιδα του περιβάλλοντος της Χαλκιδικής, και όχι μόνο, άθελα της και σε σχετική τρολιά της στο twitter αποκάλυψε ποιος πραγματικά συμβάλει με πράξεις και όχι με λόγια προς αυτή την κατεύθυνση.

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους το κομμάτι της εναέριας πυροπροστασίας της Χαλκιδικής το έχει αναλάβει η Eldorado Gold, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Ελληνικός Χρυσός για 3η συνεχή χρονιά. Μια ενέργεια που εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Για την ακρίβεια η Ελληνικός Χρυσός έχει αναλάβει τη δαπάνη των καυσίμων που αγγίζει το ποσό των 50.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα seleo.gr ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημητριάδης.

Το πρόγραμμα άρχισε το Σάββατο 29 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και της 30 Σεπτεμβρίου.  Το σύνολο της διαδρομής είναι 180 ΝΜ. Η πτήση γίνεται κάθε μεσημέρι και διαρκεί δύο (2) ώρες, αν δεν ζητηθεί κάποια έκτακτη παρέμβαση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε η αερολέσχη θεσσαλονίκης ήταν εργαλείο του παρατηρητηρίου. Χρησιμοποιούσαν τα αεροσκάφη της για να δείξουν τη "μόλυνση" από ψηλά. Αναμφίβολα είναι πιο σημαντικό το έργο που προσφέρει σήμερα η αερολέσχη σε σχέση με αυτό που το χρησιμοποιούσε η ΜΚΟ.