Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤ.ΙΓΓΛΕΖΗ: ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη δεν μπόρεσε και πάλι να κρύψει την ενόχληση της για την νέα διάκριση της Ελληνικός Χρυσός και τα βραβεία που της απονεμήθηκαν για την συνολική προσφορά της στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο "Hellenic Responsible Bussiness Awards 2018".

Εξέδωσε μια ανακοίνωση άκρως δηλωτική της εμπάθειας της προς την εταιρεία και την μεταλλευτική δραστηριότητα εν γένει. Κατά τη γνώμη μας, αυτό δεν συνιστά έκπληξη, αφού η κ. Ιγγλέζη δυστυχώς εξαιτίας των παραμορφωτικών φακών που φέρει, κατά την γνώμη μας, ως προς το ζήτημα αυτό αδυνατεί να δει πράγματα που βλέπει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αναφορικά με το τεράστιο έργο που συντελείται στη ΒΑ Χαλκιδική μέσα από την επενδυτική - μεταλλευτική δραστηριότητα.

Αν υπάρχει κάπου έκπληξη, για εμάς, είναι η υπενθύμιση της ιδιότητας της ως "βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής" σ΄αυτή την ανακοίνωση.

Για να είμαστε ειλικρινείς χάρη σ' αυτή την ανακοίνωση θυμηθήκαμε ξανά πως κατέχει αυτή την ιδιότητα. 

Από την αρχή του χρόνου έχει ανοίξει η συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων και την αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Έχουν γίνει 2 γιγαντιαία συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, χωρίς ανάλογο προηγούμενο, συν του ότι η τοπική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής ειδικότερα στην Ουρανούπολη, τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει ξεσηκωθεί για την απραξία που σημειώνεται στην εκτέλεση έργων μείζονος σημασίας για την περιοχή.

Παρ΄όλα αυτά η κ. Ιγγλέζη έχει λάμψει δια της απουσίας της. Κανένας δεν την είδε ή δεν την άκουσε να παίρνει δημόσια θέση για το Σκοπιανό ζήτημα και για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, που είναι η εκλογική της περιφέρεια. Δεν πρέπει όμως να το κάνει κάποια στιγμή έτσι ώστε να γνωρίζει ο ψηφοφόρος της Χαλκιδικής ποια θέση και άποψη έχει η εκλεγμένη εκπρόσωπος του γι' αυτά τα μείζονα ζητήματα σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο; 

Σίγουρα το θέμα της επένδυσης χαλκού - χρυσού μπορεί να είναι πιο βατό για την κ. Ιγγλέζη, καθώς δείχνει να γνωρίζει όλες του τις πτυχές και τις παραμέτρους, ωστόσο σ' αυτό το θέμα δεν μπορεί να εξαντλείται συνολικά μια βουλευτική θητεία ή δραστηριότητα. Υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα θέμα απ' αυτό. 

Νομίζουμε ότι έφτασε η στιγμή να να μάθει ο κόσμος ποιες είναι οι θέσεις της κ. Ιγγλέζη για το Σκοπιανό και ποιες είναι οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, (αν έχει αναλάβει) για να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που εξιστόρησε πρόσφατα ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς και κρατούν σε πολυετή ομηρία πολύ σημαντικά έργα υποδομής στην Χαλκιδική, όπως η κατασκευή του λιμένος στην Ουρανούπολη και τα έργα συντήρησης και βελτίωσης του προβληματικού οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.

Καιρός είναι να μας εκπλήξει κάπως θετικά η κ. Ιγγλέζη. 

*Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από το ιστολόγιο: xalkidikipolitiki.gr


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες να ξέρετε κάτι. Η Κατερίνα Ιγγλέζη είναι πατριώτισα. Έχει ζητήσει όμως τόσα πολλά από το κόμμα για να μην συνεχιστεί η επένδυση, για το κίνημα και τους ποινικά διωκόμενους που δεν την παίρνει να ορθώσει το ανάστημα της για την θέμα της Μακεδονίας, που οι περισσότεροι στο συριζα είναι πολύ χαλαροί.
Για την Ουρανούπολη και τα άλλα θέματα των χωριών του δήμου τρέχει και ενοχλεί τα υπουργεία. Το φανέρωσε και ο Ζουμπάς στο βίντεο που δείξατε από την μάζωξη των Ουρανοπολιτών.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . κάποτε , μια κοπέλα που μαχόταν στον βίο της για την Ανεργία στη χώρα μας , η ίδια τότε έβγαζε φωτοαντίγραφα σ'ένα δασαρχείο της επικράτειας, κάποτε λέω, οι καταστάσεις της άλλαξαν , οι εργασιακοί της συσχετισμοί μεταλλάχθηκαν μέχρι που έφτασε με την ψήφο των συνδημοτών της στο νομό της να καθήσει στα βουλευτικά έδρανα του εθνικού μας κοινοβουλίου.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΟ : << ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ >> , μή φανερό << ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ >> .
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ : << ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ >> , μή φανερό << ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ >> .
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟ : << OXI ΣΤΑ ΑΛΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ >> , μή φανερό << ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ , ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . . . >>.
Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ <> όχι των ανέργων, τί περιμένουμε ακόμη ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ,<< ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ . . . ;;;;; >> .

Ανώνυμος είπε...

Καλά 945 ανώνυμε τρώτε πολύ σανό στα κάτω χωρια πολύ σανοοοοο μιλαμεεεε ξυπνάτε γιστι ετχοντσι κ εκλογουλεεςς που θέλετε κ λιμάνι να φτιάξτε με δικά σας λεφτά στον αιώνα τον απαντο κ όχι με λεφτά των εργαζομένων κ της εταιρείας γιατι απο εκει θα πέσει παλιιι το παραδακι φτιάξτε κανα δρόμο κ βλέπουμε πατριώτες.
Ελένη απο Παλαιοχωρι

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο πράγμα που έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία η Ιγγλέζη είναι διχασμός στην κοινωνία
Το μόνο πράγμα που έχει κάνει ως βουλευτής είναι μια μονοδιάστατη εκπροσώπηση της Χαλκιδικής και τίποτα περισσότερο.
Καλώ αυτούς που γνωρίζουν τον πατριωτισμό της, να μας πουν τι ακριβώς θα γίνει με τις δίκες των κατοίκων της Ιερισσού έτσι ώστε να ξαναβγεί βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

"Πάρτε θέση" εκεί στο Δήμο μαζί με την Ιγγλέζαινα για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Κάποτε μας πρήζατε τα α@@@@@@@ να "πάρουμε θέση" για τα Μεταλλεία. Εννοείται ότι υπήρξε τόσος φασισμός εκεί στα νότια που αν κάποιος δεν "έπαιρνε θέση" ήταν αυτόματα υπέρ των Μεταλλείων. Για εσάς τους αριστερούς φασίστες το "πάρτε θέση" σήμαινε "εκφραστείτε κατά της επένδυσης". Αλλιώς "θα υποστείτε τις συνέπειες".

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ λοιπόν τώρα για την πατρίδα ρε ανθέλληνες. ΠΑΡΤΕ επιτέλους ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

. . . META THN ΣΎΛΛΗΨΗ ΤΩN ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ STHN TOYΡKIA , Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ;;;
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ . ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΙΣΗ !!!!! ΚΑΡΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ;;;; KATEΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ !!!!!