Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Μέριλ Στριπ, Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Γκάρι Όλντμαν, Ντένζελ Ουάσιγκτον, Γουίλιαμ Νταφόε, Γούντι Χάρελσον, Κρίστοφερ Νόλαν και Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα λάβουν ως δώρο διαμονή σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Avaton Luxury Villas Resort, το οποίο βρίσκεται στα Νέα Ρόδα και συμπεριλήφθηκε στο καλάθι των δώρων «Everyone Wins». Πρόκειται για ένα καλάθι δώρων, το οποίο προσφέρει τα τελευταία 16 χρόνια η εταιρία μάρκετινγκ Distinctive Assets στους υποψηφίους για τα Όσκαρ Ερμηνείας α’ και β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, στους υποψηφίους για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και στον παρουσιαστή της τελετής. 

Έτσι, 26 αστέρες του Χόλυγουντ θα αποχωρήσουν φέτος από την τελετή με δώρα αξίας άνω των 100.000 δολαρίων, που περιλαμβάνουν πολυτελείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και για πρώτη φορά έναν προορισμό στην Ελλάδα! Το δώρο αφορά σε διαμονή επτά ημερών σε πολυτελή σουίτα.

To Avaton Luxury Villas Resort, μέλος της Relais & Chateaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής. Άνοιξε τις πύλες του στα μέσα του 2015, προσελκύοντας διεθνείς προσωπικότητες μέχρι και αρχηγούς κρατών. 

Αποτελείται από 16 βίλες εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

[ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, του Άγγελου Αγγελίδη, 2/3/2018]

Αναδημοσίευση από chalkidikiperivallon.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Συνιστά ύψιστη προβολή για την Ανατολική Χαλκιδική ειδικότερα και ολόκληρη την χερσόνησο γενικότερα, η ενσωμάτωση της σε μια τέτοια λίστα επίσκεψης παγκοσμίου εμβέλειας προσώπων. Την αξίζει και με το παραπάνω αυτή την θετική προβολή ο τόπος μας.

Αυτό που σίγουρα δεν αξίζει είναι η τραγική εικόνα που επικρατεί σε έργα υποδομής. Για παράδειγμα αν πρώτα ο Θεός έρθει κάποιος από τους αστέρες του Χόλιγουντ στα Ν. Ρόδα, σίγουρα θα θελήσει να επισκεφτεί την Ουρανούπολη.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον χρόνο που απομένει να συντονιστούν αρμονικά οι συναρμόδιες υπηρεσίες και να βελτιωθεί  τουλάχιστον αυτή η αθλιότητα που επικρατεί με τα άκρως επικίνδυνα πρανή στον δρόμο Τρυπητής - Ουρανούπολης και να ξαναγίνει ασφαλής αυτός ο δρόμος όχι μόνο για την μετακίνηση των διάσημων επισκεπτών της περιοχής, αλλά και των απλών ανωνύμων όσο και των κατοίκων της.