Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ: "ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο πρόεδρος της κοινότητας της Ουρανούπολης Κώστας Καπάνταης την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 8 χρόνια στον οικισμό με την πλήρη απραξία σε έργα υποδομής, όπως το λιμάνι και το οδικό δίκτυο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της TV100 και την εκπομπή "Πέριξ".

Ο κ. Καπάνταης έκανε λόγο για συνθήκες οπισθοδρόμησης και απομόνωσης που έχουν προκαλέσει ακόμη και την χλεύη όπως είπε χαρακτηριστικά των μόνιμων επισκεπτών της Ουρανούπολης.

"Αυτή η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο να μας χλευάζουν οι τουρίστες μας" και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως:  "Δυστυχώς είμαστε απομονωμένοι. Αντί για ανάπτυξη έχουμε οπισθοδρόμηση".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του προέδρου του συλλόγου επαγγελματιών Ουρανούπολης κ. Τρύφωνα Μήτιντζη ο οποίος έκανε λόγο για πλήρη απαξίωση του τόπου τόσο από την πρωτοβάθμια όσο και από την δευτεροβάθμια εξουσία. Δηλωτική της απογοητευτικής όσο και επικίνδυνης κατάστασης είναι η δήλωση του για την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η επαρχιακή οδός Τρυπητής - Ουρανούπολης.

"Φανταστείτε με αυτές τις συνθήκες να έρθουν και να επισκεφτούν την περιοχή, οι νικητές των βραβείων Όσκαρ".

Ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσαν οι δυο τοπικοί παράγοντες στην δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα γούστα πληρώνονται.