Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ? (ΒΙΝΤΕΟ)


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο έχουν μεταλλαχθεί  οι αποθήκες του Δήμου Αριστοτέλη που βρίσκονται στην είσοδο της Αρναίας  από το Παλαιοχώρι.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, τηλεοράσεις άπειρες ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα, έπιπλα και πολλά σκουπίδια ειναι αυτά που διακοσμούν τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Αριστοτέλη με μια Δημοτική αρχή και ένα Δήμαρχο ανίκανο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των πολιτών, που ανησυχούν για το μέλλον αυτού του τόπου.

Στον σκουπιδότοπο αυτό που είναι εστία μόλυνσης προκλήθηκε φωτιά, σήμερα αργά το απόγευμα, καίγοντας πλαστικά και ότι άλλο υπήρχε.

Η  άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και ένας υπάλληλος του Δήμου με τον φορτωτή που έφτασαν στο σημείο εμπόδισαν την φωτιά να πάρει μεγάλη έκταση. 

Το καθαρό περιβάλλον απαιτεί, πρωτίστως, καθαρά μυαλά και ξεκάθαρες διαθέσεις.

Ο Δήμαρχος που ”νοιάζεται”’ για το περιβάλλον…

Οι σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων υπαγορεύουν σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων, με βασικούς στόχους την αειφορία και την περιβαλλοντικά αποτελεσματική διαχείριση.

Ακολουθεί ένα σχετικό βίντεο:


[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr, 4/4/2018]

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα και η επικίνδυνη αυτή κατάσταση για την δημόσια υγεία παραμένει συνεπικουρούμενη και από την αύξηση της θερμοκρασίας. Και αναρωτιόμαστε, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καθαριστεί από συνεργεία του δήμου;

Θα πούν κάποιοι και τι να κάνει ο δήμος; Μεσολάβησαν και οι αργίες της Μ. Παρασκευής και της Δευτέρας του Πάσχα. Αυτά τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους.

Καμία αντίρρηση, ότι μεσολάβησαν αυτές οι αργίες, ωστόσο η νυν δημοτική αρχή έχει αποδείξει πως όταν θέλει να κάνει κάτι, το κάνει ανεξαρτήτως αργιών, καθιερωμένων ρεπό ή παρέλευσης ωραρίου.

Απόδειξη αυτού είναι το δελτίο τύπου, το 30ο συνολικά για #skouries, που εξέδωσε για την απόφαση της διαιτησίας το βράδυ της Μ. Πέμπτης. 

Μακάρι οι άνθρωποι του δήμου να επιδείξουν και μια ανάλογη ευαισθησία και εργατικότητα για τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Να είναι σίγουροι πως ο κόσμος του δήμου σε μια τέτοια εικόνα από την πλευρά τους, θα νιώσει όπως την Ανάσταση και το Άγιο Πάσχα. Ανείπωτη χαρά!




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους νοιάζει τίποτα από όσα γράφετε. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους να μην αλλάξει χέρια.
Ήδη ετοιμάζουν τον επόμενο "ενωτικό" υποψήφιο. Το νου μας λοιπόν στο κελεπούρι που θα προκύψει.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . . . . . ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2019, ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ { 4 } . ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ [ αρκεί να μην παραιτηθεί μετά την εκλογή του ] , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ , , ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ . ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4Β , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑ ΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .
. . . . . . . ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ . . . . . ΝΑ ΜΟΥ ‘ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ DATSUN ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟ , << ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ . . . >> Ν’ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : << ΠΑΛΑΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΩ , Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ >> .

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε 12 Απριλίου 2018 - 3:10 μ.μ.

Γι' αυτό ο Τσακνής ήρθε στο Στανό να "κουνηθεί" πρώτος στην κούνια? Και να το ανεβάσει και στο φεισ?

#Δώσε και άλλο σανό στα πρόβατα
#Δεν έφτασε

Ανώνυμος είπε...

Οι εικόνες που δείχνεται παρουσιάζουν παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, οπότε προβληματίζομαι και ρωτώ; Εισαγγελέας και υπεύθυνοι δεν υπάρχουν;

Όσο για τις εκλογές, ακόμα γελάω και κλαίω με τα μαντεμοχώρια που ψήφησαν Γιαννάκη Μίχο....Άφθονο σανό στους σανοφάγους λοιπόν.