Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ #SKOURIES

Άποψη από την ανάπλαση της πλατείας δημαρχείου της Αρναίας

Συνεχίζει ακάθεκτο το γραφείο τύπου του δήμου Αριστοτέλη να δημοσιεύει δελτία τύπου των οποίων το περιεχόμενο εξάπτει και την πιο προχωρημένη antigold φαντασία.

Στην 31η ανακοίνωση του με αντιμεταλλευτικό περιεχόμενο (όπως πάει ίσως την επόμενη εβδομάδα ξεπεράσουν οι ανακοινώσεις σε αριθμό τις επισκέψεις τους εκτελούντος χρέη Δημάρχου Αριστοτέλη σε υπουργικά γραφεία στην Αθήνα για να δωθούν λύσεις στα άλυτα προβλήματα του παραλιακού μετώπου σε έργα υποδομής και ειδικότερα της Ουρανούπολης) εκφράζει του φόβους του για τις ρωγματώσεις που εμφανίζονται στην Στρατονίκη από μη επιστημονικά διαπιστωμένη και τεκμηριωμένη αιτία, όπως αναφέρει ο ίδιος ο συντάκτης της ανακοίνωσης.

Παρ΄όλα αυτά ο συντάκτης του δελτίου τύπου, βασιζόμενος προφανώς στο άκρον άωτον του παραλογισμού που είναι διάχυτο στις τάξεις της antigold αδελφότητας ζητάει να σταματήσει κάθε εξορυκτική δραστηριότητα που υπάρχει κάτω από τον δομημένο οικισμό, επειδή αν και δεν είναι η μόνη αιτία σίγουρα επιτείνει το φαινόμενο, όπως γράφει...και μένουν άλαλα τα χείλη ευσεβών και ασεβών...

Από το ύφος της ανακοίνωσης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εκτός του... θολού του πράγματος, μπορεί κανείς να διακρίνει τον διεκπαιρωτικό χαρακτήρα, καθώς ο δήμος πέρα από τον φόβο και τις κλασικές αντιμεταλλευτικές υποδείξεις, επί της ουσίας  νίπτει τας χείρας του, όπως κάνει και με την περίπτωση της Ουρανούπολης.

Ως γνωστόν, παρά τις πάμπολες επισκέψεις του κ. Ζουμπά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, δυστυχώς ακόμη φως δεν υπάρχει στην περίπτωση της Ουρανούπολης και των έργων συντήρησης του άκρως επικίνδυνου οδικού δικτύου της από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έργα που υποτίθεται θα άρχιζαν στα μέσα Απριλίου...

Από την άλλη, ευτυχώς να πούμε που ο δήμος έχει έργο να επιδείξει με τις αστικές αναπλάσεις. Και όχι μόνο έργο αλλά και πρόγραμμα, καθώς όπως μαθαίνουμε θα γίνουν πολλές αναπλάσεις στους περισσότερους οικισμούς του Δήμου μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής.

Ρόλο σ' αυτό έπαιξε και η τυπική πλέον παράταση της θητείας της κατά 6 μήνες με αποτέλεσμα να υπάρχει περιθώριο 1 1/2 χρόνου για τέτοιου τύπου παρεμβάσεις, αφού όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στις 19 Οκτωβρίου 2018.

Ήδη άρχισε η ανάπλαση της πλατείας Δημαρχείου της Αρναίας, με την αντιπολίτευση να καταγγέλει την διοίκηση για αδικαιολόγητη καθυστέρηση 3 ετών.

Όπως απέδειξε η πραγματικότητα προτεραιότητα αυτής της δημοτικής διοίκησης ήταν να συμβάλλει στην ματαίωση της επένδυσης, την διακοπή της υπάρχουσας μεταλλευτικής δραστηριότητας και να συμπαρασταθεί στους ποινικά διωκόμενους. Σε άλλα σημεία το πέτυχε σε άλλα σημεία απέτυχε.

Μένει αν δούμε αν αυτή η παράταση της θητείας της κατά 6 ακόμη μήνες θα την βοηθήσει για να αρχίσει έργα που θα ολοκληρωθούν και θα αποπληρωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους μέχρι το τέλος της θητείας της.  


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έργα θα κάνουν. Την εξόφληση τους θα την χρεωθεί η επόμενη διοίκηση.
Νοικοκυρεμένα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

O Τσακνής νομίζει ότι με το γυαλί, με το στυλάκι και με τις (υποκριτικές) αβρότητες στο πλατάνι θα μαζέψει ψήφους από την Αρναία! Συν το "έργο" της πλατείας, δηλ. το έργο του Πάχτα (για να τα λέμε όπως είναι) πιστεύει ότι ο σανός στα πρόβατα φτάνει και περισσεύει. Ας κοιτάξει στη γωνία να δει ποιος έρχεται...

Ανώνυμος είπε...

προς 20 Απριλίου 2017 - 9:05 μ.μ.

Μαλλλλίίίί, γυαλλλίίί και παντελόνι LLLeee!

Ξεβλαχέψτε ρε!

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους ξεβλαχομένους
Αν δεν ξανακατεβεί ο Μίχος να μας μιλήσει για ενότητα οι εκλογές δεν θα έχουν γούστο.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ψεύτες είναι όμως: Τον Ιανουάριο ήταν που έσκιζαν τα ρούχα τους με ανακοινώσεις πως η ανάπλαση της Αρναίας ολοκληρώθηκε και πως τα άλλα έργα έχουν συνεχιζόμενη ροή εξώφλησης - χρηματοδότησης.
Τώρα που εντάξουν αυτό το έργο της ανάπλασης του Δημαρχείου;

Ανώνυμος είπε...

Ζωγράφος για Δήμαρχος, η μόνη λύση.

Να μας ενώσει, να λύσει τα προβλήματα, να βουλώσει τρύπες, να δρομολογήσει έργα, να ολοκληρώσει αυτά που μπορούν να ολοκληρωθούν, να μας γεμίσει με όραμα. Είναι πολύ όμορφο να έχεις όραμα κι εμείς δεν έχουμε, γιατί δε θέλουν να έχουμε.

Να μας βγάλει από τη μιζέρια, να σχεδιάσει, να βάλει κάθε κατεργάρη (που μας εκμεταλλεύθηκε στα ίσια) στον πάγκο του, να φέρει ισορροπία στους ανθρώπους, να δημιουργήσει προοπτική, να συμμαζέψει την πολυφωνία στην εταιρία, να νοικοκυρέψει τον τόπο!

Να σε κοιτάει στα μάτια και να σου λέει αλήθεια!


Ας μας λυπηθεί ο Θεός, ας το κάνει!