Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΥΠΕΝ: ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2015??? #SKOURIES


Απίστευτα πράγματα θα φτάνουν στα αυτιά και στα μάτια μας όσο θα περνάει ο καιρός για να φτάσουμε στην ημέρα που το ΥΠΕΝ θα αποφασίσει να δώσει τις άδειες για τις Σκουριές που αδικαιολόγητα καθυστερεί από το 2016.

Όπως διαβάζουμε στο metalleiachalkidikis ενσωματωμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ της antigold συλλογικότητας δημοσιεύουν μέρη τωρινών εκθέσεων των επιθεωρητών περιβάλλοντος που είναι επιβαρυντικές για τα μεταλλεία Κασσάνδρας με στοιχεία του 2015 και 2016.

Αφορμή για την κυκλοφορία αυτής της χιλιοπιπιλισμένης καραμέλας περί "επικινδυνότητας αποβλήτων", το υλικό αποκατάστασης που βρέθηκε στο δρόμο από την ανατροπή Δ.Χ. φορτηγού τον περασμένο Μάρτιο στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδας - Στρατωνίου και σερβίρεται ως ζεστή και λαχταριστή "αποκάλυψη" για τον αδηφάγο σε τοξικές ειδήσεις κόσμο των antigold.

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου συνιστούμε στους επιθεωρητές περιβάλλοντος να μην σταθούν στα στοιχεία μόνο του 2015 και 2016. 

Υπάρχει και μία έρευνα που έκανε μόνη της η κ. Ιγγλέζη σε στεκούμενα νερά στον χώρο παλιών αποθέσεων επί εποχής Μποδοσάκη, στην Ολυμπιάδα, οι οποίες αποσύρθηκαν στο μεσοδιάστημα από την Ελληνικός Χρυσός με ακόμη πιο ανησυχητικά αποτελέσματα.

Η περιοχή έχει εξυγιανθεί πλήρως, από τότε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αν είναι να γίνεται μαύρη προπαγάνδα σε βάρος της μεταλλευτικής να γίνεται σωστά...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του metalleiachalkidikis

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ιγγλέζη έλεγε πως τα δείγματα της ήταν παρμένα από τον Μαυρόλακα. Ψέματα, το έκανε για να τρομάξει τους Ολυμπιαδιώτες. Ήταν από το σημείο που ήταν στάσιμα νερά από ξεχασμένους χρυσοφόρους πυρίτες επί εποχής Μποδοσάκη.
Πράγμα που αποδείχτηκε ξεκάθαρα όταν ο κοινοτάρχης της Ολυμπιάδας πήγε από τον Μαυρόλακα και πήρε δείγματα για να τα στείλει στο χημείο.
Έτσι ησύχασε ο κόσμος από τους antigold προπαγανδιστές.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτοί οι επιθεωρητές τι φάση; Στην Δυτική Μακεδονία τα ορυχεία γκρεμίζονται γιατί κανείς δεν ελέγχει με το τι γίνεται εκεί και εδώ κυνηγάνε μια εξόρυξη που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το κατασκευαστικό της κομμάτι.
Εντάξει εκτελούν εντολές, αλλά που είναι και η επιστημονική τους ανεξαρτησία και ευαισθησία να πουν ότι ξέρετε κάτι; Μέχρι να πουλήσετε τα λιγνιτορυχεία μπορεί και να κατακρημνιστούν τα περισσότερα όσο εσείς μας βάζετε να κυνηγάμε φαντάσματα στις Σκουριές.

Ανώνυμος είπε...

6-51...κι όμως είναι αλήθεια τα δείγματα ήταν απο το μαυρόλακκα απο εκιεί που τρέχουν οι σωλήνες!

Ανώνυμος είπε...

Μην επιμένεις -8:29πμ

Αν ήταν έτσι τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια και όταν πήγε ο κοινοτάρχης της Ολυμπιάδας να πάρει δείγματα από τον Ματρόλακα για να τα διερενήσει. Μέσα σε 1 εβδομάδα δεν αλλάζουν αυτά τα αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι άν έτσι αισθάνεσαι καλύτερα ....

Ανώνυμος είπε...

Με ευχαριστεί η αλήθεια και η πραγματικότητα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί -10:04πμ.
Η ολυμπιάδα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

Από την κατηγορία "γελίοι" έχουν ριζώσει για τα πολύ καλά στην κατηγορία "επικίνδυνοι".Είναι ότι χειρότερο ζήσαμε από την μεταπολίτευση και μετά.
Οι αριθμοί ευημερούν οι πολίτες υποφέρουν και αυτοί εκεί το βιολί με τις ψυχωτικές εμμονές τους.