Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!!


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από… Παρατηρητικό μπλογκ της περιοχής μας, οι επιπτώσεις από τις Σκουριές έφτασαν μέχρι την περιοχή του Ναυπλίου, όπου η τοξική λάσπη άλλαξε το χρώμα της θάλασσας στη Νέα Κίο.

Επιπλέον, ψάρια με δυο κεφάλια εμφανίστηκαν στην παραλία, κάποια μάλιστα από αυτά έκατσαν σε παραλιακές καφετέριες και παρήγγειλαν βανίλια-υποβρύχιο!!! Και να λάβετε υπόψη πως όλα αυτά γίνονται πριν αρχίσουν να λειτουργούν οι Σκουριές… Σκεφτείτε τι έχει να γίνει μόλις τους δώσουν τις άδειες και αρχίσει η λειτουργία τους…

Όλοι με συγκίνηση θυμηθήκαμε την φωτογραφία που ο «Στρατηγικός Σύμβουλος» Καρανίκας, έδωσε στο λαό, και αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την παρόμοια  περιβαλλοντική καταστροφή που είχε επιτευχθεί στην περιοχή του Στρατωνίου ως συνέπεια της εξόρυξης χρυσού…



Και αμέσως θυμηθήκαμε και την ΑΛΗΘΕΙΑ…


Στα σοβαρά τώρα, η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, έπληξε και την περιοχή της Νέας Κίου. Μάλιστα, η θάλασσα άλλαξε χρώμα. Στην εκβολή του ποταμού Ξεριά στη Νέα Κίο από την λάσπη που κουβαλά ο ποταμός είναι… διαφορετικό πλέον το χρώμα στην παραλία. 

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν κατεβάσει νερά στους ποταμούς, Η ορμή τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο μεγάλη, που το νερό στο διάβα του παρασύρει ότι φερτά υλικά βρει και λάσπη (όπως και τότε, το 2010 στο Στρατώνι)….

Πηγές ανάρτησης: http://www.iefimerida.gr, και βίντεο εδώ από την argonafplia.

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis.gr



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γέρικα γαιδούρια δεν αλλάζουν περπατησιά!