Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

83η ΔΕΘ: ANTIGOLD ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ... #SKOURIES


Σε προηγούμενη ανάρτηση μας αναρωτιόμασταν αν η σημερινή κινητοποίηση της antigold συλλογικότητας στην Καμάρα θα... αφοσιώνονταν αποκλειστικά στην εναντίωση τους αναφορικά με την αξιοποίηση του πολυμεταλλικού κοιτάσματος της ΒΑ Χαλκιδικής ή θα επεκτείνονταν και στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία υπερασπίζονται αρκετές συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αναρχικού χώρου.

Την απορία φρόντισε να μας την λύσει χθεσινή δημοσίευση της "Εφημερίδας των Συντακτών" και το σχετικό σχόλιο που έκανε επάνω σ' αυτή την δημοσίευση το ιστολόγιο "Μεταλλεία Χαλκιδικής" με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα και σας καλούμε να το διαβάσετε και εσείς φίλοι αναγνώστες.

"Η «Εφημερίδα των Συντακτών» περήφανη δηλώνει πως «ανάχωμα στην εθνικιστική έξαρση των “μακεδονομάχων” εν όψει του συλλαλητηρίου τους, οι εκδηλώσεις και προετοιμασίες από εργατικά συνδικάτα, αριστερά κόμματα και οργανώσεις, αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες για την αυριανή διαδήλωση. 

Πολλαπλές θα είναι και οι συγκεντρώσεις αλλά και οι δράσεις που θα γίνουν το Σάββατο από συνδικαλιστικούς φορείς, σωματεία, αριστερές οργανώσεις και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου»!!!


Ωραία… Ο ΣΥΡΙΖΑ στην οργή των εκατοντάδων χιλιάδων λαού για το ξεπούλημα της Μακεδονίας αντιπαραθέτει «συγκεντρώσεις αλλά και οι δράσεις από , αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες, αριστερές οργανώσεις και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου»!!! Προτείνουμε να βάλει περιφρούρηση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, τα παιδιά από το Ρουβίκωνα…

Μαθαίνουμε όμως πως επίσης στην Καμάρα αύριο το απόγευμα καλούν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η «Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού», η «Ασυνέχεια ΕΑΑΚ στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό», το Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας, η «Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού», η «Αναρχική Πολιτική Οργάνωση/Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων», η «Αναρχική Ομοσπονδία», οι «Αυτόνομοι Αναρχικοί», η «Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας» και πολλές άλλες ομάδες και συλλογικότητες του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι του «κινήματος» της Χαλκιδικής κατά της επένδυσης… Με αυτούς έχουν επιλέξει να συμπορευθούν οι Ζουμπάς, Παπαγεωργίου, Ομότιμος, Τόσκας, Ιγγλέζη, Καδόγλου, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, και όλος ο antigold θίασος…

Υ.Γ. Και μια παρατήρηση… Παλληκάρια, το «Αναρχική Ομοσπονδία», αποτελεί αντίφαση από μόνο του… Αλλάξτε όνομα…"

Πηγή ανάρτησης: metalleiachalkidikis.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αμερικανάκια της άκρας αριστεράς εναντίον της Ελλάδας.. Μάλιστα.. Και που είναι η έκπληξη βρε πολίτες;