Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ANTIGOLD - ΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ???


Το Σάββατο το μεσημέρι περίπου 20 μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη άφησαν τα χόμπι τους και πήγαν και κρέμασαν ένα πανό 20 μέτρων στην πρόσοψη του Λευκού Πύργου σε ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους διώκονται ποινικά για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών στις 17/2/2013.

Ο βαρδάρης δεν ήταν σύμμαχος τους και πήρε και σήκωσε στην κυριολεξία το πανό των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ μην επιτρέποντας την περαιτέρω επικοινωνιακή κατά - χρήση ενός εμβληματικού όσο ιστορικού μνημείου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάντησαν κανένα εμπόδιο στην είσοδο τους στον Λευκό Πύργο με το ογκωδέστατο πανό που κουβαλούσαν μαζί τους, καθώς οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να μην διακόψουν την... παρέλαση τους τους προς τα υψηλότερα διαμερίσματα του μνημείου.

Εκ διαμέτρου αντίθετη, ήταν η αντιμετώπιση που έτυχαν από τις αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης κάποιοι άλλοι νεολαίοι, που ανήκουν σε χριστιανικά σωματεία, πριν από 40 μέρες περίπου και οι οποίοι ήθελαν να αναρτήσουν πανό σχετικά με το σκοπιανό ζήτημα.

Σ' αυτή την περίπτωση η αστυνομία ακινητοποίησε τους νεαρούς και τους προσήγαγε!

Χθες στις 6 το πρωί μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μπογιές στην πρεσβεία του Καναδά στο Χαλάνδρι Αθηνών. 

Αργότερα στην προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της επίθεσης που έδωσαν στην προσωπική σελίδα τους στο f/b σε όσους γνωρίζουν σοβαρά και εμπεριστατωμένα το ζήτημα της επένδυσης χαλκού χρυσού στην ΒΑ Χαλκιδική προκάλεσε εντύπωση η υιοθέτηση των ανυπόστατων επιχειρημάτων, που επικαλείται κατά καιρούς το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" και τα ενσωματωμένα παπαγαλάκια του.

Σήμερα, κατά... σύμπτωση είναι η επανέναρξη της δίκη, όσων κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο μεταλλείο των Σκουριών τον Φεβρουάριο του 2013. 

Υπάρχει ακόμη κάποιος που αμφιβάλλει ότι η εν λόγο συλλογικότητα με τις πλάτες της εξουσίας και της αντι-εξουσίας επιδιώκει να ελέγξει όλες τις πτυχές της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωής προς όφελος της;

Εδώ καταλήξαμε; Antigold - ισμός υπεράνω όλων; Αυτό τον "ισμό" μας προτείνουν μετ' επιτάσεως, οι πτέρυγες της εξουσίας και της αντι - εξουσίας για να λύσουμε δημοκρατικά και συντεταγμένα όσα ζητήματα μας προβληματίζουν ως κράτος και ως κοινωνία;



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που γράφετε είναι σωστά. Για να αντιμετωπιστούν μια για πάντα απαιτείτε επανεκκίνηση του κράτους.
Αν δεν γίνει αυτό μέσα στα επόμενα 5 χρόνια τελειώσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φασισμός πολυτελείας είναι ο antigoldισμός!