Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: “ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ” (!!!) - ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτη είναι η καταγγελία που έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού "REAL FM 107,1" και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Τζιομπάνογλου και Μελίνα Καραπαναγιωτίδου.

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το Νομό Πέλλας υπόσχονται αυξήσεις στις τιμές των επιδοτήσεων στα ροδάκινα για να κάμψουν όπως λέει με αυτό τον τρόπο τις αναμενόμενες αντιδράσεις που υπάρχουν και στις τάξεις των αγροτών της Πέλλας για την συμφωνία των Πρεσπών.

«Μας υπόσχονται 50 ευρώ στον τόνο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννου αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους που άκουσαν την καταγγελία του.

Το ζήτημα είναι πως από χθες που έγινε αυτή η καταγγελία δεν ακούστηκε καμία αντίδραση από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Πέλλας με αποτέλεσμα οι συνειρμοί και οι δεύτερες σκέψεις να είναι αναπόφευκτοι για τα όσα διαδραματίζονται υπόγεια και παρασκηνιακά γύρω από την κυβερνητική διαχείριση αντιδράσεων και ενστάσεων γύρω από την υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακούστε την συνέντευξη του δημάρχου Έδεσσας στο βίντεο που ακολουθεί. Το επίμαχο σημείο της καταγγελίας είναι στο 5:30”.


Πηγή ανάρτησης: enikonomia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά το "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου ήρθε η στιγμή να βροντοφωνάξουμε " ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει προδοσία και αριστερά".

Ανώνυμος είπε...

4 μνημόνια = Μακεδονία
ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νομίζετε ότι στην Ιερισσό κάτι διαφορετικό συμβαίνει; Στο πιο δεξιό μέχρι πρότινος χωριό της Χαλκιδικής. Σε ομηρία του έχει όλους ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δικαστήρια για Σκουριές και Καρατζά.
Τι να πούνε τώρα όμως; Ότι έφαγαν το μεγαλο παραμύθι και αναγκάζονται να προδώσουν ιερά και όσια;