Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ...


Με την διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα "Ποταμίσια" δεκανίκια επικύρωσε την κατά γενική ομολογία επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της το μυριόστομο "ΟΧΙ" του Ελληνικού λαού εντός και εκτός συνόρων.

Με πρόσχημα διπλής κατεύθυνσης...Τον κατευνασμό των εθνικιστικών εξάρσεων στα Βαλκάνια, λες και μαίνονταν αυτή την στιγμή κάποια πολεμική σύρραξη ή θα εξαερωθούν από εδώ και στο εξής οι αλυτρωτικές διαθέσεις κάποιων αμετανόητων γειτόνων μας απέναντι μας.

Επίσης, την... ανάγκη οικονομικής ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος, λες και δεν γινόταν να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς την παραχώρηση ονόματος, γλώσσας και ταυτότητας στους Σκοπιανούς, γράφτηκε μια νέα μαύρη σελίδα για την δημοκρατία μας και με προδιαγεγραμμένες ζοφερές συνέπειες για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας από μια ακατανόητη κυβέρνηση στην κυριολεξία.

Έναν κυβερνητικό συνεταιρισμό που πριν εκλεγεί έκανε ακτιβισμό στο όνομα της πατρίδας και του Ελληνικού λαού και εδώ και 1 χρόνο συμπεριφέρεται σαν να μην είναι εκλεγμένος από τον λαό, αλλά διορισμένος από ξένους παράγοντες.

Ήταν ίσως η κορύφωση του ατελείωτου δράματος που ζει η χώρα μας εδώ και μια δεκαετία με αφορμή την οικονομική κρίση, κατά την οποία, εκτός όλων των άλλων κατορθωμάτων μας, καταφέραμε το πρόβλημα των Σκοπίων και όποιων είχαν επενδύσει σ' αυτό το ζήτημα εδώ και δεκαετίες και το κάναμε πρόβλημα μας καταλήγοντας σε μια ντροπιαστική συμφωνία που ξεπούλησε την Μακεδονία.

Μένει σε όλους εμάς τους Έλληνες να ενωθούμε και να παλέψουμε με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο να ανατρέψουμε αυτή την συμφωνία στην πράξη και στον... δρόμο, όπως αρέσκονταν να λένε οι πάλαι ποτέ πολιτικοί ακτιβιστές της νέας αριστεράς, που διαφεντεύει με την "χρήσιμη" δεξιά του Πάνου Καμμένου τις τύχες της πατρίδας μας τα τελευταία 4 χρόνια. Όλα χρόνια δίσεκτα από κάθε άποψη...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΚΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!