Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΕDUACT: Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τους θαυμαστές της ρομποτικής επιστήμης διοργανώνεται το διήμερο 27 και 28 Μαΐου στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος άνεργοι και εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, αλλά και γονείς.

Το σεμινάριο είναι δομημένο κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων να φτάνει τα 24 άτομα. Γι’ αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στο διαδίκτυο και στην οποία μπορείτε να μπείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της eduACT «Μικροί επιστήμονες στο δήμο Αριστοτέλη» έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον και των νεαρών φίλων της ρομποτικής επιστήμης στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής.

Το πρόγραμμα  από την επιστημονική ομάδα της eduACT με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός, δίνοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου και σε μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που εξασκεί τον νου και προάγει την αναλυτική σκέψη.

Στόχος του προγράμματος είναι η έμπνευση των μαθητών καθώς και η ενδυνάμωση της διάθεσής τους να ανακαλύψουν την δύναμη της γνώσης και να καλλιεργήσουν τις ατομικές τους δεξιότητες και τα ταλέντα που θα τους καταστήσουν πολίτες του κόσμου.