Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤ. ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 'ΑΠΑΛΛΑΓΗ' ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Με αφορμή την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Απαλλαγή» Απόστολου Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος δηλώνει τα εξής:

«Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Τόλη Παπαγεωργίου, που τον τελευταίο καιρό έδινε μια προσωπική άνιση μάχη, με την ίδια γενναιότητα και την υπερηφάνεια που χαρακτήριζαν όλους τους αγώνες του, γεγονός που του αναγνωρίζεται από όλους, είτε συμφωνούσαν, είτε διαφωνούσαν με τις απόψεις και τις επιλογές του. 

Ως Δήμαρχος, στο πρόσωπό του δεν αντιμετώπισα έναν αδιάλλακτο πολιτικό αντίπαλο, αλλά έναν συμπολίτη, συνεργάτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον οποίο μπορούσα να συζητώ, αντλώντας χρήσιμα στοιχεία ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους αγαπημένους του.»

Εισήγηση του Δημάρχου σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι να παραστεί αυτό σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία -σε συνεννόηση με τους οικείους του εκλιπόντος δεδομένων των έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας- να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην επόμενη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος.

Από το Γραφείο Τύπου

ΤΟ BLOG "ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ": Τα Συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα και φίλους του εκλιπόντος. Καλό Παράδεισο να έχει.