Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το ολοκληρωμένο οινοτουριστικό project του Δήμου Αριστοτέλη παρουσίασε αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο, στους επικεφαλής της τεχνοκρατικής ομάδας του “Marketing Greece” στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα ώριμο τουριστικό πακέτο, που τα τελευταία τρία χρόνια διοχετεύεται συστηματικά σε δεκάδες τουριστικά γραφεία στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, σε Δήμους οινικά δικτυωμένους με το Δήμο Αριστοτέλη.

Με τη συνεργασία και το συντονισμό πλέον του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τους αμέσως επόμενους μήνες το οινικό πρόγραμμα του Δήμου Αριστοτέλη θα απευθυνθεί σε εκατομμύρια Ευρωπαίους λάτρεις εναλλακτικών μορφών τουρισμού στις προαναφερθείσες χώρες.

Social media καμπάνιες του “Discover Greece” αναμένεται να μεταφέρουν το μύθο και το αφήγημα της αθωνικής οινικής παράδοσης, των τριγύρω αμπελώνων, του καζανέματος αλλά και των τοπικών τσιπουρογιορτών σε στοχευμένες τουριστικές αγορές.

Επιπρόσθετα, ενισχύεται το οινικό πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων (B2B) με κορυφαία παρέμβαση το workshop, που θα πραγματοποιηθεί στο Freiburg αμέσως μετά τη διεθνή τουριστική έκθεση I.T.B. του Βερολίνου.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη του ΣΕΤΕ που βρίσκονται στο πλευρό μας, σε μια προσπάθεια καταξίωσης του Δήμου Αριστοτέλη ως οινικού προορισμού. 

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια σχεδόν πειραματικά, έχει πλέον αποκτήσει μια ωριμότητα και μια πληρότητα που δικαιολογεί τη φιλοδοξία μας για σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Έτσι χτίζεται το μέλλον. 

Με επιμονή στους στόχους, με μεθοδική δουλειά και με την επένδυση σε συνέργειες με εκείνους τους φορείς που ξέρουν καλά το τουριστικό αντικείμενο. Και βέβαια, με την ευτυχία να έχουμε μια εξαιρετική ομάδα στελεχών που εργάζονται αποκλειστικά για την τουριστική προοπτική του Δήμου Αριστοτέλη.»