Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ "ΧΑΙΡΕ" ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΧΟ ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟ


Τη θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αρναίας Αστερίου Γ. Ζωγράφου, εκφράζει ο Δήμος Αριστοτέλη, με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης δια περιφοράς, που έλαβε χώρα χθες Κυριακή, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη, αποφάσισε ομόφωνα:

Την έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αρναίας, πρώην Νομάρχη Χαλκιδικής, πρώην Δημάρχου Πολυγύρου και εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πολυγύρου, αρχηγού της Δημοτικής Παράταξης «Ισχυρός Δήμος» Αστερίου Γεωρ. Ζωγράφου   σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, και βάσει αυτού:

• Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

• Να παραστεί κατά την τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας αντιπροσωπεία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλη, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στυλιανό Βαλιάνο 

• Να κατατεθεί συμβολικό χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα Αγάπης – Οίκο Ευγηρίας της Μητροπόλεώς μας, στην Αρναία, αντί στεφάνου, κατά επιθυμία της οικογένειας  του εκλιπόντος.

• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

• Να καλυφθούν από το Δήμο Αριστοτέλη τα  έξοδα ταφής του εκλιπόντος. 

• Να αναγνωστεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ εις επήκοον του εκκλησιάσματος κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου στον Ι.Ναό Αγίου Στεφάνου στην Αρναία, στις 17:30 το απόγευμα.