Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

SMS ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΣΤΟ ΓΥΨΟ...!

"εις το πυρ...καρνάγιον το εξώτερον"
Έχουν περάσει 4 μέρες από τον κούφιο "χαλασμό", που προξένησαν οι ανεύθυνοι σωτήρες της Β/Α Χαλκιδικής. Τα πανό τους και οι σημαίες τους σάπισαν από τη βροχή. Ο επικοινωνιακός τους κουρνιαχτός πήρε το δρόμο της φυσιολογικής κατάληξης… Έγινε λάσπη. Το αγαπημένο μεταξύ άλλων υλικό της χειραγώγησης, της υποκρισίας και της παραπλάνησης απο τα «όσια» τέκνα της ευκαιριακής πίστης...


Ζητούμε «συγχώρεση» που δε συμμεριζόμαστε τις απόψεις τους περί "ιεραρχίας"...Θα τους παρακάμψουμε για να δώσουμε ορισμένα εκτός ημερήσιας διάταξης  στοιχεία που «αποκρύφθησαν» κατά την  προετοιμασία και την εξέλιξη της παραθρησκευτικής τους εκδήλωσης.


Θα ξεκινήσουμε πρώτα από το μεγάλο μπράβο, που αξίζει στους  ώριμους πνευματικά κατοίκους της Ιερισσού, που έστειλαν εις το «πυρ..καρνάγιον το εξώτερον» τους 200-300 αμνούς  της επιχειρούμενης φραγής της πατριαρχικής συνοδείας και απείχαν επιδεικτικά από τη συγγραφή μια ακόμη σελίδας του δυσώνυμου «μαύρου βιβλίου» των δήθεν οικολόγων της περιοχής:



ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥΚύριοι σας παρακαλώ, δε θέλω μαύρη σημαία, στα κάγκελα μου»
ΣΗΜΑΙΟΤΟΠΟΘΕΤΗΤΗΣ :«………..»
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ: «Κύριοι  σας μιλάω, σε σας απευθύνομαι, μην το κάνετε αυτό, δε θέλω μαύρη σημαία σας λέω»
ΣΗΜΑΙΟΤΟΠΟΘΕΤΗΤΗΣ: «Δε θέλετε μαύρη σημαία; Ωραία…, δώστε μας τα στοιχεία σας. Για να ξέρουμε ποιοι είναι ακριβώς κατά και ποιοι υπέρ…»


Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται, η συγκεκριμένη στιχομυθία είναι μια από  πολλές αντίστοιχες, πρωτοφανής στα χρονικά,  που εκτυλίχθηκαν λίγες ώρες πριν την περίφημη φραγή του Πατριάρχη, με θύτες στελέχη των αυτόκλητων δυνάμεων καταστολής της δημοκρατίας και θύματα κατοίκους της Ιερισσού, που δεν επιθυμούσαν το «στολισμό» των σπιτιών τους με τα «αξεσουάρ» της στείρας άρνησης.


Οι  αυτόκλητες δυνάμεις καταστολής της δημοκρατίας, που δυστυχώς δρουν ανενόχλητες στην Ιερισσό, άκουσον- άκουσον, έφτασαν στο σημείο να φακελώνουν, όποιον ή όποια κάτοικο, αρνούνταν να συνταχθεί στο μαύρο «στολισμό» της πόλης!!!!! Με περίσσιο θράσος και ασέβεια, έφτασαν στο σημείο να αγνοούν ακόμη και κατοίκους, οι οποίοι έχουν συγγενείς ετοιμοθάνατους , αλλά δεν επιθυμούσαν να μαυροφορεθεί το σπίτι τους, πριν συμβεί όντως το μοιραίο!!!


Δεν είναι αποκύημα κάποιας φαντασίας… Οι μαρτυρίες υπάρχουν. Το blog  έχει όλα τα στοιχεία στη διάθεση του, αλλά δεν τα δημοσιεύει για ευνόητους λόγους. Ποιος μπορεί να αποκλείσει  το ενδεχόμενο, ότι οι δυνάμεις καταστολής της ελευθερίας έκφρασης και διάθεσης, δεν θα προχωρήσουν σε ατομικές διώξεις, όταν για μια άρνηση αποδοχής μαύρης σημαίας , έχουν το θράσος και την αξίωση να «μάθουν» το όνομα του μη αποδέκτη των εφέ τους;


Η δράση τους συνεχίζει να προκαλεί το δημοκρατικό φρόνημα των πολιτών του δήμου μας, οι όποιοι ναι μεν δεν κουβαλούν συγκρουσιακή διάθεση με τους συμπολίτες του, ωστόσο δείχνουν να έχουν φτάσει στα όρια τους. Τις τελευταίες ημέρες ειδικότερα μετά το φιάσκο της εκδήλωσης «συσπείρωσης» στη Μ.Παναγία, λες και τσίμπησε μύγα... τους νομιμόφρονες της αριστεράς και της προόδου και της μεταμοντέρνας οικολογίας… 


Ντουντούκες για τη μετάδοση πολεμικών μηνυμάτων, πανό αντίστοιχου περιεχομένου, εκατοντάδες μαύρες σημαίες κατά μήκος  της επαρχιακής οδού Ιερισσού- Ουρανουπόλεως και αποστολή χιλιάδων sms. Δείτε το περιεχόμενο των sms για να καταλάβετε τη ψυχολογική κατάσταση των  διακινητών της χειραγώγησης και της οίκο-τρομοκρατίας στο δήμο  Αριστοτέλη:

«ΑΥΡΙΟ 7:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ! ΕΚΕΙ 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»

«ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 8:00 Η ΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΓΙΑ»

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΓΙΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ»

«ΑΠΟ ΤΗΙΣ 2:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 5:00 ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ»...


Το μήνυμα δεν ελήφθη… κάποια άλλη φορά!


Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε τρία (3) θετικά στοιχεία αυτής της παραθρησκευτικής εκδήλωσης:


1. Το ότι σε μια δύσκολη περίοδο δόθηκαν χρήματα σε βιοτεχνία σημαιών και πανό. Ευκαιρία να συσταθεί μια ανάλογη βιοτεχνία στην περιοχή, η οποία θα απασχολεί προσωπικό από την περιοχή όλο το χρόνο. 


2. Αυτή η βιοτεχνία- απάντηση στη «καταστροφική» μεταλλεία χρυσού, θα μπορούσε να φτιάχνει στολές αντίστοιχη αν όχι  καλύτερη από αυτή που φορούσε ο καλλίπυγος συνδημότης μας, τον οποίο περιμένουμε να τον δούμε στην παρέλαση, ντυμένο  με τη στολή Γερμανοτσολιά!!!


3.Μας φέρνει ακόμη μια φορά εγγύτερα με το «θείο βρέφος» της χρεωκοπημένης πολιτικής σκηνής. Τον άνθρωπο που μετά το σχολείο έγινε πολιτικός αρχηγός(!!!) και κρίνει σαν άσπιλος και αμόλυντος, ζητήματα, που κανένας δεν του δίδαξε, όταν καθότανε στο μπροστινό θρανίο. Καλωσορίζουμε στον τόπο μας την ερχόμενη Πέμπτη τον επαναστάτη... χωρίς αιτία, που δεν έχει κανένα ιδεολογικό ενδοιασμό, όχι μόνο αυτός αλλά και υπόλοιποι συνάδελφοι του, όταν πληρώνονται κάθε μήνα  παχυλά απο την τρόϊκα.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ