Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ...» ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Μαδεμοχωρίτες μην ξαναπέσετε στην παγίδα τους!!!
Συνεχίζει να προκαλεί και να συντηρεί τη φωτιά που άναψε από νωρίς το πρωί, ο «αρχιοικολόγος» και ηθικός αυτουργός των επεισοδίων και των τραυματισμών που είχαμε από νωρίς το μεσημέρι στις Σκουριές. 

Με θράσος που χαρακτηρίζει  μόνο πολιτικάντες και τυχοδιώκτες βγαίνει και δηλώνει σε ειδησεογραφικά portal, (δείτε εδώ) ότι φταίνε οι μεταλλωρύχοι για τα επεισόδια,οι οποίοι λέει ήταν 1000 άτομα και επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα!!! 

Έχει επίσης το θράσος και ισχυρίζεται ότι οι τραυματίες είναι 10 με 15 άτομα(!!!), όταν ο ίδιος δεν ήταν εκεί, καθώς την έκανε μέσα στους καπνούς...,που δημιούργησε ο στρατός των «ακτιβιστών» του, των οποίων τα πολεμοφόδια (αμέτρητες πέτρες , καδρόνια, πυρσοί) τραυμάτισαν τρία άτομα. 2 εργαζόμενους και έναν πατέρα εργαζομένου. Τον ένα σοβαρά, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης...  

Και δε σταματά εδώ φωνάζει και άλλους επαγγελματίες του «ακτιβισμού», από όλη τη χώρα στην Ιερισσό, (δείτε εδώ) για να ετοιμάσει νέο σκηνικόβίας και αίματος στις Σκουριές , ένα σκηνικό που προετοιμάζονταν από μέρες πριν !!!(υπάρχει ντοκουμέντο στη διάθεση μας...)

Τυχαία νομίζετε είχαμε τη «σύνοδο» των επιτροπών αγώνα κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Μ.Παναγία το περασμένο Σάββατο; Τυχαία νομίζετε ο ίδιος εμφανιζόταν σε πρόσφατες ακτιβιστικές... δράσεις σε Κιλκίς και Αλεξανδρούπολη; 

Για εμάς δεν υπάρχει ούτε τύχη, ούτε σύμπτωση, αλλά ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που σαν στόχο έχει να αιματοκυλήσει τη ΒΑ Χαλκιδική. Το κατάφερε εν μέρει, μέχρι εδώ όμως. 

Μαδεμοχωρίτες μην πέφτετε άλλο στην παγίδα αυτού του κυρίου και των συνεργών του... Υπάρχει νόμος και θεία δίκη...

ΥΓ. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και έναν πρώην δημοτικό άρχοντα... να αποκαλεί τραμπούκους, αυτούς που πασχίζουν για το μεροκάματο τους και όχι τους "μακάριους αγωνιστές της εύφορης κοιλάδας"... Τι να πει κανείς; 

Σταματήστε απλά να απορείτε ορισμένοι γιατί φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού... 

Ενδεχομένως να ζούμε και αυτό που μας αξίζει...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να δουλέψω στα μεταλλεία αλλά δεν ανήκω σε κάνα κόμμα, ούτε έχω γνωστούς και συγγενείς σε δήμους και δημοτικά συμβούλια ή βουλευτές.Και ούτε θέλω!

Έχω καμιά ελπίδα να με πάρουν ή προηγούνται άλλοι;
Είμαι νέος,άνεργος πτυχιούχος, Χαλκιδικιώτης και χαίρω άκρας υγείας.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε μας νομίζουμε πως έχεις όλες τις δυνατότητες. Με μια βασική προϋπόθεση να καταθέσεις αίτηση στην εταιρεία. Εμείς ως blog δε μπορούμε να σου πούμε κάτι άλλο. Το ζήτημα των προσλήψεων αφορά αυτούς και όχι εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Θα καταθέσω αλλά ξέρεις τι πιστεύω;
Ότι θα βολευτούν τα παιδιά,οι γνωστοί και οι φίλοι των ημετέρων!
Αυτών που κατέχουν κάποιες θέσεις,αυτών που έχουν τις λεγόμενες άκρες και αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις στη Χαλκιδική καθώς και των κομματικών τους φίλων.
Η εταιρεία ξέρει σε ποιους πρέπει να δώσει δουλειά και σε ποιους όχι.
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο που σας διαψεύδουν,τσίπα δεν έχετε!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

12:04 Αλίμονο! Θα ήταν έκπληξη να μην υπήρχε βίντεο απο την πλευρά των "αγωνιστών" της φύσης. Των κοτζαμπάσηδων... Θα χαρούμε να μας τα στείλετε για να τα παίξουμε και εμείς.

Για τσίπα πάντως μην ψάχνετε σε εσάς.

Ενα ολόκληρο απόγευμα λέγατε ψέματα,ότι έχετε σοβαρά τραυματισμένους, όταν οι σοβαρά τραυματισμένοι ήταν απο την πλευρά των μεταλλωρύχων και των κατοίκων.

Ούτε μια λέξη δεν είπαν τα φιλικά προς εσάς blog και site για τον κόσμο που δέχθηκε πέτρες και τραυματίστηκε.

Ενώ εμείς γράψαμε και για τον ελαφρύ τραυματισμό του κ.Παπαγιάννη...

Μη ψάχνετε λοιπόν για τσίπα στις τάξεις σας. Αλλού ψάξτε. Πάντως όχι σε σας...

Unknown είπε...

Τον ελαφρύ τραυματισμό λέει.. Χαχαχαχα!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις εσύ Αποστόλη Σουκαρά???

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Όχι βρε dino.. Για πές μας...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ?

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

23 Μαρτίου 2012 7:13 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε/η γράφουμε με την αρμοδιότητα, που μας παρέχουν οι προκλήσεις, οι διαστρεβλώσεις, το ψέμα και η εν γένει προπαγάνδα, που ζούμε σε αυτόν τον τόπο χρόνια τώρα και ασκείται απο βολιώτες....