Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

Φωτογραφικό στιγμιότυπο απο τις Σκουριές
Συμπλοκές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο «φυλάκιο» των Σκουριών μεταξύ μεταλλωρύχων και των  30 ατόμων που από νωρίς το πρωί έκλεισαν το δρόμο προς το εργοτάξιο.

 Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος, ο πρόεδρος του δ.δ. Στρατωνίου Νίκος Ζαγοράκης και οι πρόεδροι των σωματείων εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, οι οποίοι διαπραγματεύονταν με τους «ακτιβιστές»

Τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτή τη δυσμενή εξέλιξη δε γνωρίζουμε. Πάντως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα οξυμένη.
Ευχόμαστε να επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι. Πάντως φαίνεται πως οι κοτζαμπάσηδες προετοιμάζονταν από μέρες πριν για αυτή την κατάσταση...Υπάρχει σχετικό σχόλιο που προϊδεάζει για αυτό που ζούμε από το πρωί σε site του Κιλκίς... Και δυστυχώς  έφεραν τα πράγματα εκεί που ήθελαν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε μαλάκες τα καταφέρατε παλι .Να εύχεστε μόνο να μην πεθάνει οτι και να συμβεί απο εδω και περα είστε υπεύθυνοι.ζαγοράκι κατσαβαβάκι μοσχο παραιτηθείτε τωρα αν έχετε λίγο τσίπα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GKf9J_JvkE8&list=UUgwCeFO5v3iHJJ5hAOfI5lw&index=1&feature=plcp

0:15 κάτοικος Μ. Παναγίας , όχι εργαζόμενος, με κόκκινη μπλούζα σηκώνει το οδόφραγμα των «οικολόγων» ακτιβιστών. Ο ίδιος άνθρωπος έσπασε το χέρι του και έκανε ράμματα στο κεφάλι του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρουσιάζουν σε φωτογραφίες τους στα blog για δήθεν τραυματία αντιδρώντα, και φαίνεται που περιθάλπεται από εργαζόμενους στο 1:06, όπως και ένας άλλος εργαζόμενος που έφαγε οικολογική πέτρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του 0:15 φαίνεται ποιοι έχουν κράνη και ξύλα στα χέρια και ήταν έτοιμοι για αυτό. Απλά δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν τόσο κόσμο, νόμιζαν πως θα περάσει ο δικός τους τραμπουκισμός.
0:34 εργαζόμενοι κάτοικοι της περιοχής στην πρώτη γραμμή, λίγο πριν την σύραξη, με κομπολόγια και τσιγάρα στα χέρια, όχι πέτρες.
1:38 στο πλάι του οδοφράγματος, πυρομαχικά οικολογικές πέτρες, έτοιμες να ανοίξουν τα κεφάλια των κατοίκων εργαζομένων.
Και το καλύτερο πριν αρχίσουν οι συμπλοκές ακτιβιστής με μαύρη μπλούζα και κόκκινο Χ στην πλάτη( σε άλλα βίντεο) στο 3:46 με μεγάλη πέτρα στο αριστερό του χέρι.
Να ποιοι είναι ποιοι και ποια είναι η αλήθεια.
Αυτά είναι τα δεδομένα ντοκουμέντα, η κρίση δική σας.