Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

"Τα πράγματα είναι πολύ απλά... Ας μην το παιδεύουμε..."
Οι σωτήρες του τόπου... ζητούν ανθρωποθυσίες!!!


Οι αυτόκλητοι «σωτήρες». Οι «υπερασπιστές του περιβάλλοντος και της νομιμότητας». Οι  σύγχρονοι τιμωροί της εργατικής τάξης απειλούν ευθέως, μέσα απο την «Κυριακάτικη Καθημερινή», πως «...ίσως να υπάρξουν και θύματα», αν η πολιτεία δεν τους κάνει το χατίρι να σταματήσει τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στη χώρα. 

Τάδε έφη κ. Λάζαρος Τόσκας.

Πόσο εύκολα αλλάζει χέρια ο νόμος σε αυτή τη χώρα; Αυτοί που στήνουν αυτόφωρα σε εργαζομένους και τους στέλνουν δεμένους με χειροπέδες στο εδώλιο του κατηγορουμένου για «παραδειγματισμό», έχουν το θράσος να απειλούν χωρίς κανένα δισταγμό, την ίδια την πολιτεία και τους θεσμούς της, πως αν δε γίνει αυτό που θέλουν, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.


Δε χρειάζεται να αναρωτηθούμε ποιοί είναι αυτοί, πώς και γιατί το κάνουν αυτό. Είναι γνωστοί σε όλο το πανελλήνιο χάρη στη ματαιοδοξία, την αλαζονεία, τη βαρβαρότητα και τον κυνισμό τους. Χάρη στη σαπίλα ενός κατεστημένου, που αρνείται να παραδεχθεί τα ολέθρια λάθη του και επιμένει να μας εμφανίζει αυτής της νέας κοπής φασισμό, ως ακτιβισμό με ερίσματα από τους «αγώνες του δάσους του Σέργουντ»

Πολιτεία, κόμματα της αριστεράς, οικολογικές οργανώσεις, δικαστικές και αστυνομικές αρχές, ΜΜΕ, κοινωνία σταθείτε λίγο και πετάξτε τη μάσκα που έχετε στο πρόσωπο σας. Πετάξτε τη για να δείτε και να μυρίσετε το φρέσκο αίμα, που υπόσχονται τα θρεφτάρια σας.

Οι αιμοδιψείς «Ρομπέν των δασών». Γιατί δικά σας θρέμματα είναι. Μην κάνετε πως δεν τους αναγνωρίζετε.

Εσείς δεν είστε, κα Πολιτεία, Δικαιοσύνη και Αστυνομία που τους χαιδεύτε τόσα και τόσα χρόνια; Εσείς δεν είστε, κόμματα της αριστεράς και της οικολογίας, που τρέχετε πρώτοι να καλύψετε με ανακοινώσεις τους τραμπουκισμούς τους; Εσείς δεν είστε      κύριοι βουλευτές όλων των κομμάτων της Χαλκιδικής, που το παίζετε «Πόντιοι Πιλάτοι»; Εσείς δεν είστε ΜΜΕ, που στρογγυλεύετε και ωραιοποιείτε με άρθρα και εκπομπές σας, τις ακραίες θέσεις και τις παράνομες πράξεις τους ως «αντιδράσεις κατοίκων»; Εσύ δεν είσαι κοινωνία, που σκύβεις το κεφάλι, όταν σου ζητούν πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, επειδή έχεις άλλα «θέλω» και διαφορετική άποψη;   

Πάρτε νά ’χετε όλοι σας τώρα. Γιατί κάποιος κ. Τόσκας δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την ανοχή και τον ωχαδερφισμό σας. Θέλει ένα ακόμη ενέχυρο για να επιβεβαιώσει ο ίδιος και η παρέα του, το παιχνίδι της κυριαρχίας τους σε βάρος της νομιμότητας, της δικαιοσύνης και της νοημοσύνης σας. Την εξουσία απειλής της ίδιας σας της ζωής. Χαρείτε τη νέα σας «επιλογή». Μετά όμως μην κάνετε τον κόπο να ψάξετε για ενόχους και ηθικούς αυτουργούς, αν απειληθεί ξανά ή χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Γιατί όλοι εσείς, έχετε δώσει το δικαίωμα να την αντιμετωπίζουν (την ανθρώπινη ζωή) οι συγκεκριμένοι, ως αναλώσιμο υλικό.

Και τώρα ακολουθήστε την πεπατημένη, χωρίς αναστολές. Καταδικάστε τους 11 εργαζομένους, που εκτελούσαν τα καθήκοντα τους. Καταδικάστε κυρίως τους 10 από αυτούς, επειδή φορούσαν  κουκούλες, όχι για να τρομάξουν ή να απειλήσουν κάποιον, αλλά για να αποφύγουν τη στοχοποίηση από τις κάμερες των Ρομπέν των δασών. Καταδικάστε τους, γιατί έκαναν τις «κυρίες», όταν τους έβριζαν χυδαία, παραμονή της αναστάσης, κάποιες άλλες κυρίες. Καταδικάστε τους, γιατί δεν είναι από τη Χαλκιδική, αλλά δουλεύουν σε αυτή. Καταδικάστε τους, γιατί στη ΒΑ Χαλκιδική επιτρέπεται να φορούν κουκούλες ή κράνη, μόνο όσοι έρχονται για να κόψουν το μεροκάματο εργαζομένων και την ανάπτυξή της περιοχής. Καταδικάστε τους, για να ησυχάσουν. Καταδικάστε τους, γιατί σ’ αυτή την Ελλάδα, που ζούμε και κατοικούμε, το να εργάζεσαι είναι η μεγαλύτερη μαλακία. Εξυπνάδα είναι να απειλείς, να βρίζεις, να στερείς το μεροκάματο του άλλου, είτε μέσω της νόμιμης ή της άνομης οδού και εσύ να κάθεσαι χαιρέκακα και να το απολαμβάνεις.

Επίσης μην κάνετε το λάθος και λαβετε υπόψη σας, το «συγχωροχάρτι» που έδωσε μέσα απο την Καθημερινή, ο κ. Τόσκας, λέγοντας πως «εμείς δεν τα έχουμε με τους εργαζομένους, αλλά μ’ αυτούς που τους υποθάλπτουν σε αυτές τις καταστάσεις». Άλλωστε δεν πρέπει να το εννοούσε πραγματικά. Αποδείχτηκε στην πράξη. Τους έστειλαν οι συναγωνιστές του με χειροπέδες και συνοπτικές διαδικασίες, πρώτα στο κρατητήριο και ακολούθως στο δικαστήριο (... ενώ στο αστυνομικό τμήμα προσήλθαν μόνοι τους κατόπιν ευγενικής παράκλησης από την αστυνομία). Τώρα απομένει η τελευταία πράξη του γολγοθά τους. Ας το δούμε και αυτό για να εμπεδώσουμε τι εστί νόμος και τάξη. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιους να καταδικάσουμε δεν κατάλαβα;

- αυτούς με τις κουκούλες που προστατεύουν το δάσος ;

- τους αγανακτισμένους μεταλλωρύχους που ανοίγουν κεφάλια ανθρώπων που διαμαρτύρονται;

- την αστυνομία που αντί να ακολουθήσει το νόμο και να συλλάβει τους μη έχοντες εργασία κάνει τα στραβά μάτια;

εγώ απο αυτούς είδα απειλές. Και όντως τους καταδικάζω!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι νομικος, αλλα διαβασα προσεχτικα το pdf της αδειας.
γραφει εκει κατω , σχεδον στο τελος για "επικυρωση" εταιριας με δασαρχειο για να υσχει η αδεια. οταν οπως γραφει και αυτο το μπλογκ η "οικολογοι-πες τους οπως θες" εστην καλυβα κανουν face kontrol και εμποδιζουν της γεωμετρησεις, ποιος φταιει? Οι εργατια προστατευε τη δουλια τους.ποιος εδιρε ποιων κι αυτο γνωστο ειναι. Δεν σας απιλησαμε με φονο. ενω εσεις δεν δισταζετε να το κανετε. Και μην υποτιμας την νοημοσυνη μας, υπαρχουν και video αλλα βλεπεις τα γεγονοτα οπως εσενα σε βολευει. οταν πανε τον Τσοχαζοπουλο οι Κουκουλοφοφει δεν σε πιραζει?????? Να καταγγηλεις και αυτο.
Μπορει να χανετε η μαχη , παραμενει ομως "ο πλεμος" και η νικη θα ειναι δικοι μας , σου αρεσει η μη.