Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ

Αυτή είναι η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής
και όχι οι παρανοϊκοί τραμπούκοι...
Στο δελτίο ειδήσεων του xalkidiki tv πρόβαλε βίντεο με ρεπορτάζ από την πρωινή κινητοποίηση των κατοίκων στο Παλαιοχώρι, οι οποίοι όπως αντίστοιχα και οι Μεγαλοπαναγιώτες, από το πρωί ήταν σε επιφυλακή για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επανάληψης βανδαλισμών και βιαιοπραγιών στα χωριά τους,αλλά και για να διαδηλώσουν υπέρ της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όσοι εκτός Χαλκιδικής, αλλά και εντός αυτής χαρακτηρίζουν "τοπική κοινωνία" και "αντιδρώντες στην επένδυση", όσους φορούν κουκούλες και μαντήλια στα πρόσωπα τους, κρατούν καδρόνια και πετούν πέτρες, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, καίνε δάση, επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και καταστρέφουν ξένες περιουσίες, ας κοιτάξουν προσεχτικά αυτό το βίντεο. 


Εάν δεν φορούν παρωπίδες, θα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και θα αντιληφθούν επίσης, ποιοι και ποια είναι τελικά, η κοινωνία αυτού του τόπου και ποια είναι η θέληση της.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 

Δείτε το βίντεο εδώ

2 σχόλια:

SKANDALO είπε...

Επειδή έχουμε κουρασθεί από την παραπληροφόρηση που παράγουν τα τσιράκια της Ελληνικός Χρυσός και εν γένει τα δουλικά των εγχώριων & ξένων νταβατζήδων, εγκαινιάζουμε από σήμερα συνεχή αφιερώματα στην υπόθεση καταστροφής και εκμετάλλευσης της περιοχής της Βορείου Χαλκιδικής. Μαζί με τα συνεργαζόμενα blogs έχουμε μία επισκεψιμότητα-απήχηση της τάξεως των 27000 ημερησίως. Παράλληλα θα υπάρξει συντονισμένη επικοινωνία με τους τοπικούς βουλευτές και λοιπούς πολιτευτές για να δούμε ποιοι στηρίζουν το ξεπούλημα της Ελλάδας και να τους 'τιμήσουμε' στις επόμενες εθνικές εκλογές. Έχετε το ελεύθερο να συνεχίσετε το 'πουλημένο' κι όχι 'στρατευμένο' έργο σας καθώς και την κλάψα σας. Αλλά φοβούμασθε πως σύντομα τα ψίχουλα της Ελληνικός Χρυσός προς τα άχρηστα κι απαίδευτα υποκείμενα που στρατολόγησε θα τελειώσουν οριστικά...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε 10:33 Δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι. Προχώρα και εμείς είμαστε μαζί στον αγώνα που θα δώσεις για να αποκαλυφθεί ποιοί κρύβονται πίσω από το ξεπούλημα της Ελλάδας. Θα σε παρακαλούσαμε μόνο να είσαι ειλικρινής μέχρι το τέλος της προσπάθειας σου και να μην στρουθοκαμηλίσεις στο τέλος, όταν θα καταλάβεις και εσύ οτι "Οι γερμανοί είναι φίλοι μας" ...(Φαντάζομαστε πως ξέρεις ότι το απέδειξαν και χθες. Έστειλαν μια γερμανίδα τουρίστρια στην κινητοποίηση, η οποία δυστυχώς τραυματίστηκε)

Τα περί "κλάψας" και "μάσας" και "στρατευσης" θα πρέπει να σου ξέφυγαν. Το ποιός κλαίει και προκαλεί φόβο και τρόμο με την κλάψα του κυανίου και του καρκίνου από φαντασίωση είναι γνωστός. Γνωστός και το ποιός είναι της μάσας επίσης με ΜΚΟ και άλλα ευαγή ιδρύματα, που συστρατεύονται πίσω από τα αγνά διλήμματα της οικολογίας, με το αζημίωτο για να διχάζουν κοινωνίες και να διάγουν τριφυλή ζωή με βίλες, τζιπάρες και ταξίδια σ΄όλη την υφήλιο. Δουλεμένα λεφτα...

Σ΄ευχαριστούμε για το σχόλιο και σου ευχόμαστε καλό αγώνα μέχρι τέλους, χωρίς εκπτώσεις και αναστολές. Αν δεν έχεις παρωπίδες μπορεί να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι..