Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Μετράμε αντίστροφα για την έλευση του νέου έτους...
Είθε να είναι πιο δημιουργικό, πιο ειρηνικό, πιο ελπιδοφόρο!


Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε το 2013 και αφήνουμε πίσω μας το 2012. 

Μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για την ποικιλία των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στη ΒΑ Χαλκιδική και ειδικότερα στο δήμο μας.

Γεγονότα που σημάδεψαν ψυχές, ζωές και μνήμες ανθρώπων. 

Γεγονότα, που όσοι παραμένουμε ακόμη ισορροπημένοι πνευματικά θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω μας, με την προσδοκία να μην τα ξαναζήσουμε ποτέ.

Λόγω της υφής και της τροπής που έλαβαν αυτά τα γεγονότα, θεωρούμε ότι δεν είναι αναγκαίο επί της παρούσης να κάνουμε μια ανασκόπηση, η οποία το μόνο που θα προσέφερε θα ήταν εκνευρισμός, θυμός, μιζέρια και όξυνση εγωισμών. Δόξα τω θεώ είμαστε «γεμάτοι» απ’ αυτά και «άδειοι» από αγάπη, αλληλοκατανόηση, σεβασμό και «εμείς»...

Νομίζουμε λοιπόν ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει το δικό του απολογισμό. Τη δική του αυτοκριτική. Με ειλικρίνεια και όχι με παραμορφωτικούς καθρέφτες. Το ίδιο ισχύει για όλους μας ανεξαιρέτως.

Σ’ ό,τι μας αφορά, ως blog της «Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη», θέλουμε να πούμε μια μεγάλη συγγνώμη σ΄όσους πιθανώς «ενοχλήσαμε» με τον τρόπο και τη ματιά, που αντικρίσαμε αυτά τα γεγονότα.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσους αγκάλιασαν αυτό το blog, μας συμβούλεψαν, μας παραπονέθηκαν και μας έκριναν αυστηρά. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης, όλους αυτούς που μας χλευάζουν, μας απειλούν και μας βρίζουν. Και αυτοί όπως και οι φίλοι μας δίνουν δύναμη.

Η υπόσχεση που δίνουμε σ΄όλους σας, μα κυρίως στους εαυτούς μας για τη νέα χρονιά, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε επάνω στο δρόμο, που έχουμε ήδη χαράξει. 

Πληροφορίες, ενημέρωση και σχολιασμό επίκαιρων ζητημάτων, που σχετίζονται με τη μεταλλευτική δραστηριότητα με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με χαμηλούς τόνους, με διεισδυτικότητα, με χιούμορ, με αυτοσαρκασμό και με λάθη βεβαίως...., γιατί και αυτά είναι μέσα στη ζωή, αρκεί να τα διορθώνεις.

Θέλουμε να ευχηθούμε σ΄όλους υγεία σωματική και πνευματική, αγάπη, γαλήνη και αντοχή, στοιχεία αναγκαία για την οικοδόμηση ενός καλύτερου παρόντος και μέλλοντος. 

Ευχόμαστε σ’ όλους ό,τι το καλύτερο για το νέο έτος. 

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2013