Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΕΠΙΠΕΔΟΥ"... ΑΛΑ "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS"

"Ηθοποιός" σημαίνει "φως"??? 
Στην περίπτωση του σίγουρα όχι
...
Τα διαπιστευτήρια της υποκειμενικής κρίσης του, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δίνει αυτή την ώρα ο κ. Λαζόπουλος στην εκπομπή του "Αλ τσαντίρι news".  

Ενώ έχει προσκαλεσμένους στο στούντιο της εκπομπής του, τη μερίδα κατοίκων που είναι αντίθετη στα μεταλλεία, που δεν εκφράζει και δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής, λέει και αισχρά ψεύδη στον αέρα, επιχειρώντας να τη φιμώσει.

Ενώ ήταν συμφωνημένο να βγουν στην αποψινή εκπομπή του live μέσω skype κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων για να ακουστεί ζωντανά η φωνή της κοινωνίας, που εν μέσω κρίσης πασχίζει να διατηρήσει θέσεις εργασίας αλλά και να ανοίξει το δρόμο και για χιλιάδες ακόμη, με ένα αισχρό τέχνασμα την έθεσε εκτός.


Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι που περίμεναν να συνδεθούν ζωντανά, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του, τους ενημέρωσε πως δε θα βγουν στον αέρα της εκπομπής, αλλά στο ιντερνετικό κομμάτι της για 6 μόλις λεπτά, το οποίο θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο.

Οι κάτοικοι όμως των Μαδεμοχωρίων αντέδρασαν σθεναρά και είπαν πως δε θέλουν να βγει η άποψη τους το προσεχές Σάββατο, αλλά ΤΩΡΑ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ' εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη για τη μεταλλεία της ΒΑ Χαλκιδικής.

Για όλη αυτή την ύπουλη παρασκηνιακή διαδικασία σε βάρος της πραγματικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, ο κ. Λαζόπουλος βγήκε και είπε το ψευδέστατο: "Μόλις τώρα με ενημέρωσαν οτι οι κάτοικοι που ήθελαν να βγουν μέσω skype, δε θέλουν να βγούν, εξαιτίας της τοποθέτησης που έκανα νωρίτερα"!!!!
Δεν πειράζει θεατρίνε κ. Λαζόπουλε. Η αληθινή ζωή θα αποκαλύψει ποιοι λένε την αλήθεια και ποιος είναι ο πραγματικός σας ρόλος σ' αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση, μεσούσης της οποίας έχετε επιλέξει να είστε ο τιμητής των πάντων.

 Πάντως να γνωρίζετε, πως το ψωμι 1200 εργαζομένων και των οικογενειών τους δεν μπορεί να είναι αντικείμενο της επιθεωρησιακής σας κοσμοθεωρίας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λετε ψεμματα. Θα επρεπε να ντρεπεστε. Και αποφασιστε τελικα ποσοι ειναι οι εργαζομενοι. 1200- 1600, 900, 3000, αλλαζετε καθε δυο μερες τα νουμερα

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλοι αναγνώστες καταλαβαίνουμε τη διακιολογημένη οργή σας προς το πρόσωπο του κ. Λαζόπουλου, ωστόσο δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουμε σχόλια με υβριστικό περιέχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει πολίτες... Η εκπομπή ήταν στο καρναβαλικό πνεύμα των ημερών. Με αρχικαρνάβαλο τον παρουσιαστή της.

υγ Μην το κόψετε και αυτό

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν είναι να πάνε στην Αννίτα.

Ανώνυμος είπε...

Κατί τετοιο θολοκουλτουριάρηδες έκαναν τη χώρα τσαντήρι. Αλλά να κάνεις τον υπεράνω και τον αριστερό όταν ήσουν και εσύ λάκη στο κότερο πάει πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Αρες,μαρες,κουκουναρες=Λαζοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Οι τίμιοι πήγαν να πούν τον πόνο τους τρομάρα τους στον ΑΡΧΙ...ΤΙΜΙΟ, που βγάζει εκατομμύρια με τη σεσουλα και δε δηλώνει μια στην εφορία

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/o_6.html

Ανώνυμος είπε...

ο λαζόπουλος είναι ένας γνωστός λαϊκιστής, ως γνωστό, ότι χαϊδεύει τα αυτιά της μάζας πουλάει. Αρα μη το ψάχνετε! Τουλάχιστον υπάρχουν και υπεύθυνες φωνές που λένε την αλήθεια
http://www.capital.gr/News.asp?id=1744491

Τσαγκαρακης Δευκαλιων είπε...

Λαζοπουλος, ο καθεστωτικος προπαγανδιστης γελωτοποιος, ο οποιος φυσικα δεν κανει σατιρα αλλα προπαγανδα γκεμπελικου τυπου

Π. Σ. είπε...

Μα, και αυτοί που βγήκαν στο Λαζόπουλο χτες, στο ιντερνετικό κομμάτι βγήκαν, ποιό το πρόβλημά σας? 6' σας φαίνονται λίγα? Δεν μπορείτε να εκθέσετε τα βασικά σας επιχειρήματα, να δηλώσετε τη θέση σας? Στο τηλεοπτικό μέρος, μόνο αυτοί που επισκέπτονται τους δίνεται το μικρόφωνο καποιες φορές, για 1' για να πουν ποιοι είναι ίσα ίσα. Την περασμένη εβδομάδα που βγήκαν φοιτητές να μιλήσουν, που ήταν της ίδιας γνώμης, απλά από άλλες σχολές, μέσω σκάιπ τόσο μίλησαν κι αυτοί. Αν σας έπαιρναν συνέντευξη από τον Παπαδάκη για παράδειγμα, πόση ώρα πιστεύετε θα μιλούσατε? Για μένα, αν το να μήν συμμετάσχετε ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας, τότε ήταν λάθος. Αυτές οι ευκαιρίες δίνονται στη δημοσιότητα, αυτές να εκμεταλλεύεστε. Ζητήστε κι εσείς επισήμως να παραβρεθείτε την άλλη εβδομάδα για ολόκληρη τη διάρκεια - ιντερνετικά θα είναι πάλι - ζητήστε κι από άλλους τηλεοπτικούς παραγωγούς, εφόσον δεν εκτιμάτε τη δουλειά και το ήθος του συγκεκριμένου. Αλλά μην γκρινιάζετε, εφόσον δεν κυνηγήσατε το θέμα αρκετά. Προσωπική μου άποψη.

Unknown είπε...

Παλληκάρια των Μαδεμοχωρίων το φως του "χρυσού" της γης που άοκνα δουλεύετε γενιές επί γενεών βγήκε στο φως από τα υπόγεια χάριν των προσπαθειών σας. Ό, τι και να κάνουν για να κρύψουν αυτό το φως που έβγαλε στην επιφάνεια η αλήθεια σας δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται για πολύ... Είναι πολλοί μαζί σας! Η μαύρη προπαγάνδα των καθεστωτικών δεν σας αγγίζει. Προχωράτε!

Ανώνυμος είπε...

Να και ένα βίντεο που δείχνει την αληθινή πάστα του Λαζόπουλου

http://www.youtube.com/watch?v=8kXM9gw2U18

και μια είδηση που δεν μας είπε κανείς για το Λάκη τον "νεολαιούλη"

http://www.fimes.gr/2010/04/lazopoulos-paiderastis/