Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ SOSούδες ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ" ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ???

Αυτό το "βραβείο" ποιός θα το πάρει;;;
Σημαντική και ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση έλαβαν οι SOSούδες της Ιερισσού. 

Ο "Τσαντιριώτης" Λάκης Λαζόπουλος κλείνοντας την εκπομπή του για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τους απένειμε το βραβείο του "σημαντικότερου αγώνα"

Ένα... βραβείο που έχει περισσότερο συμβολική και ηθική αξία, παρά οτιδήποτε άλλο. 

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του ηθικού συμβολισμού έχει αξία να δούμε και να πληροφορηθούμε, αν οι SOSούδες μας θα αποδεχτούν το "βραβείο" του κ. Λαζόπουλου, καθώς ακούγεται χωρίς να'χει διαψευστεί, ότι με εντολή του απολύθηκαν 5 εργαζόμενοι της εκπομπής του την περασμένη εβδομάδα, επειδή έκαναν στάση εργασίας, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο λουκέτο της ΕΡΤ, που συνέπεσε χρονικά με την παρουσίαση της εκπομπής του.

Απέλυσε μ' άλλα λόγια χωρίς κανένα δισταγμό αλληλέγγυους εργαζόμενους του προς τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ κατα τ' άλλα τους... αφιέρωνε την εκπομπή του!!! 

Καθόλου... υποκριτής και αυτός ο "εργατοπατέρας". Δε συμφωνείτε;

Αλήθεια οι SOSούδες της ΒΑ Χαλκιδικής, που "πίνουν νερό" στο όνομα του Λαζόπουλου, αλλά και στο όνομα όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ, που τους συμπαραστάθηκαν τις τελευταίες μέρες με κάθε δυνατό τρόπο και εκείνοι τους το ανταπέδωσαν όπως μπορούσαν, τι θα κάνουν τώρα;;;

Θα αποδεχθούν το βραβείο του κ. Λαζόπουλου ή θα του το επιστρέψουν ως... απαράδεκτο λόγω της απάνθρωπης στάσης, που επέδειξε στους εργαζόμενους; Ή... να το πάρει το ποτάμι;;;

Για να δούμε τι είδους στάση θα επιλέξουν οι... SOSουδες μας;;;

Δείτε το βίντεο της... βράβευσης. Η βράβευση είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα.