Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ

Φώτο από την επιστημονική διάλεξη στο γεμάτο θέατρο της Μ. Παναγίας

Ο εθελοντικός γυναικείος όμιλος Κοινοτικής Ανάπτυξης Παναγίας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ” σε συνεργασία με τη ΔΚ Μεγάλης Παναγίας διοργάνωσε χθες, στο δημοτικό θέατρο Μεγάλης Παναγίας, ημερίδα με θέμα: «Γονείς και Παιδιά: σχέσεις αμφίδρομες και καθοριστικές».


Εισηγητής ήταν ο κ. Χρήστος Βονδικάκης που με τρόπο γλαφύρο περιέγραψε συμπεριφορές παιδιών και γονέων που καθορίζουν τη ζωή μας. Περισσότερες απο εκατό θέσεις του θεάτρου γέμισαν με γονείς που έλυσαν απορίες σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, τη σχέση των γονέων μεταξύ τους, τους τρόπους αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών και την ορθή χρήση του διαδικτύου.


Η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Δεμίρη καλωσόρισε το κοινό. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Καραβασιλικός, με τη σειρά του, τους ευχαρίστησε και υποσχέθηκε πως τέτοιου είδους δράσεις θα λαμβάνουν χώρα όσο πιο τακτικά γίνεται, ώστε να βελτιωθεί προς το καλύτερο ο τρόπος διαχείρισης της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας για να οικοδομήσουν και εκείνα με τη σειρά τους ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή.  
Τον κ. Βονδικάκη προσφώνησε η πρόεδρος του Γυναικείου Συλλόγου Στρατωνίου κ. Άννα Τσιμπίδα δίνοντας του το λόγο για μια δίωρη εισήγηση, που έδωσε πιθανές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, προβλημάτισε αλλά πρόσφερε και στιγμές άφθονου γέλιου, καθώς το χιούμορ δεν έλειψε από την ομιλία του διακεκριμένου επιστήμονα.