Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ "MOUNT ATHOS AREA KOYZINA 2014"

Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τη λήξη του γαστρονομικού φεστιβάλ "Mount Athos Area Kouzina 2014", που διοργάνωσε και φέτος ο Οργανισμός Τουριστικής Προώθησης της προ του Άθω περιοχής.

Ωστόσο, ακόμη συζητείται ο απόηχος της τεράστιας επιτυχίας αυτής της εκδήλωσης, που σαν στόχο είχε την τουριστική προβολή και την ανάδειξη όλων των ασύγκριτων και μοναδικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η προ του Άθω περιοχή και την καθιστούν ξεχωριστή, γόησσα και απολύτως ελκυστική πλέον σε ξένους tour operator και επισκέπτες από αγορές που μέχρι και χθες αγνοούσαν τα θέλγητρα που προσφέρει απλόχερα και το 3ο πόδι της Χαλκιδικιώτικης χερσονήσου.

 Μια εκδήλωση που και φέτος αγκάλιασαν και στήριξαν ηθικά, υλικά και εθελοντικά τόσο οι επαγγελματίες του τουρισμού όσο και οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής.

Η τελετή λήξης του γαστρονομικού φεστιβάλ που φέτος ήταν δομημένο στην αρμονική γευστική συνύπαρξη της γαλλικής κουζίνας με τοπικά προϊόντα επισφράγισε και με το παραπάνω την εκπληκτική συλλογική συνέργεια όλων όσων έβαλαν το μεράκι, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να ταξιδέψουν εντός και εκτός Ελλάδος οι ομορφιές και οι νοστιμιές του τόπου μας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Λέει πολλά περισσότερα, απ' όσα εμείς είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε.