Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" & ΒΕΑCH PARTY ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ όμορφη ήταν η βραδιά της 7ης Αυγούστου για τους φοιτητές που κατάγονται από το Δήμο Αριστοτέλη και συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης της "Ελληνικός Χρυσός".

Όλοι τους συμπεριλαμβανομένων και των τελειόφοιτων των σχολών γεωλογίας, μηχανικών ορυκτών πόρων και μεταλλειολογίας, που κάνουν την πρακτική τους στα Μεταλλεία Κασσάνδρας έδωσαν ραντεβού στο πάρτι υποδοχής που διοργάνωσε προς τιμήν τους η εταιρεία στο B.B. Paraty” του Στρατωνίου.
Τόσο από τις φωτογραφίες που ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, όσο και από το βίντεο που ακολουθεί προκύπτει ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές το γλέντησαν με την ψυχή τους, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη διασκέδασης για τους φοιτητές που θα κληθούν του χρόνου να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα απασχόλησης, αλλά και να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο πλέον πάρτι υποδοχής.

Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο σ’ όλη τη νεολαία του δήμου μας και τέτοιες βραδιές να είναι οι... μετριότερες σε στιγμές χαράς και διασκέδασης σ’ ολόκληρη τη ζωή τους. Τα καλύτερα πάντα και σ' όλα τα παιδιά μας.

Δείτε το βίντεο.