Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ: "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχείλιζε από οργή και αγανάκτηση ο λόγος του Γιώργου Κούνδουρου προέδρου του σωματείου δασεργατών "Σκουριές 2012" κατά τη χθεσινή κοινή εμφάνιση του στο δελτίο ειδήσεων του Bee Channel με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων επιφανείας μεταλλείων Κασσάνδρας Γιώργο Χατζή.

Ο Γιώργος Κούνδουρος έστειλε το δικό του μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Π. Λαφαζάνη για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των δασεργατών λέγοντας τα εξής: "Έχουμε παιδιά και υποχρεώσεις. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και τις ζωές μα,ς γιατί θεωρούμε τις Σκουριές το σπίτι μας...".


Ο πρόεδρος των δασεργατών τόνισε ότι είναι πρωτοφανές να στερούνται εργαζόμενοι το μεροκάματο τους από μια αριστερή κυβέρνηση, καθώς θα μπορούσαν να γίνουν οι έλεγχοι χωρίς να διαταχθεί διακοπή εργασιών.

Επίσης, ο Γιώργος Κούνδουρος επανέλαβε ότι οι εργασίες που γίνονται στις Σκουριές είναι απόλυτα νόμιμες με διαρκή έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ θύμισε σε κάποιους επιλήσμονες ότι αυτοί οι εργαζόμενοι επί 2 ολόκληρα χρόνια έβγαζαν το μεροκάματο τους δεχόμενοι πέτρες και μολότοφ από "antigold" αδιαμαρτύρητα αλλά και χωρίς να τους στηρίζει καμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!
Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

γιώργο αυτό που μας έκαναν είναι ατιμία και αδικία. θα πληρωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Σας κορόιδεψαν οι Συριζαίοι και στις δημοτικές εκλογές ψηφίσατε τον εκλεκτό τους δήμαρχο. Αυτό το ιστολόγιο ούτε μια καλή λέξη δεν είπε για τον Πάχτα. Σας κορόιδεψαν και στις εθνικές εκλογές και ψηφίσατε Σύριζα. Αυτό το ιστολόγιο ούτε μια καλή λέξη δεν είπε για τη Νέα Δημοκρατία. Οι κρυφοί πόθοι σας για μια αριστερή κυβέρνηση έγιναν πραγματικότητα. Και τώρα σας ανταμείβουν αναλόγως.

Ο Σύριζα μετά την αποτυχία του να καταργήσει το μνημόνιο βρίσκεται σε απόγνωση και ψάχνει για αντιπερισπασμό. Ψάχνει για κάτι να ενώσει την παράταξη και οι Σκουριές είναι αυτό το κάτι. Θυσιάζει εσάς και τις οικογένειες σας για τη συνοχή του κόμματος. Μην έχετε αυταπάτες. Η μόνη λύση είναι όλοι στην Αθήνα, μέσα στη βουλή. Το δικαίωμα της εργασίας είναι ένα από τα ανθρώπινα δικαιώματα αναγνωρισμένο από όλες τις χώρες. Οι μόνοι που δεν το αναγνωρίζουν είναι ο Λαφαζάνης και ο Τσίπρας. Το δίκιο είναι με το μέρος σας αλλά πρέπει να το διεκδικήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ,ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟΝΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα η καθημερινη δημοσιευσε οτι οι καταγγελιες εγιναν απο τον παπαγεωργιου τον τολη.Καλα ρε παιδια,ο κυριος λαφαζανης γνωριζει ποιος ειναι ο συγκεκριμενος;;Απο ποτε οι κατηγορουμενοι για συσταση εγληματικης οργανωσης,υποδεικνυουν στον υπουργο τι ειναι νομιμο,και ο υπουργος υπακουει;;!!!!Εδω πραγματικα παιρνει σαρκα και οστα η εννοια της λεξης "καταντια".!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε τεμπελη δεν πας σε κανενα συνεταιρισμο να κοψεις κ κανενα μπαιρι παρα να κοβεις μεσα στο γηπεδο τα λουμακια οταν ομως τελειωσουν τοτε να σε δω