Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η "ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ" ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΥΝΟΡΑ & ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑ...

... Φτάνει μέχρι το Τιαντζίν της Κίνας!!!
Η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη σε δηλώσεις της στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" εκτός των γνωστών ισχυρισμών για το πόσο επιβεβλημένη για την προστασία του περιβάλλοντος είναι η δοκιμή του flash smelting σε ημιβιομηχανική κλίμακα στη Χαλκιδική (!!!!) είπε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον σε κινδυνολογικό πλαίσιο προκεχωρημένης συντελειολογίας.

Συνέδεσε το κυανιούχο νάτριο που χρησιμοποιείται στο Στρατώνι και στο εργοστάσιο εμπλουτισμού τα τελευταία 50 χρόνια με την  διπλή φονική έκρηξη που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην βιομηχανική ζώνη της Κινεζικής πόλης Τιαντζίν, με περισσότερους από 100 νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών γι' αυτή την τραγωδία ευθύνονται οι 700 τόνοι κυανιούχου νατρίου που υπήρχαν στις αποθήκες του εργοστασίου.

Αυτό λοιπόν το πολύ τραγικό συμβάν η βουλεύτρια Χαλκιδικής έκρινε σκόπιμο να το συνδέσει με τη διαδικασία εμπλουτισμού στα μεταλλεία που δεν έχει προκαλέσει κανένα ζήτημα εδώ και 5 δεκαετίες.

Λυπούμαστε που το σημειώνουμε, αλλά η εμπάθεια και η κινδυνολογία στην προκειμένη περίπτωση κοντραρίζονται με πολύ σοβαρές αξιώσεις με την ασύνορη γραφικότητα. 

Επιτέλους, κάποιο όριο δεν υπάρχει;  

ΥΓ. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι και σήμερα η κ. Ιγγλέζη συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η χθεσινή απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ ("antigold" επινόησις) δεν έχει καμία προεκλογική χροιά. 

Δυστυχώς για εκείνη οι εξελίξεις την διαψεύδουν... Και πάλι!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως χαλκιδικιώτες είμαστε άξιοι της μοίρας μας, οταν εκλέγουμε για εκπρόσωπο μας στο κοινοβούλιο ένα άτομο που κάνει πόλεμο για να κλείσει η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, υπερασπιζόμενη ταυτόχρονα πρακτικές τραμπουκισμού, ιδεολογικής τρομοκρατίας και αναρχοφασισμού.
Μπράβο μας και μην τυχόν παραλείψουμε και δεν την ξαναβγάλουμε βουλευτή.