ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ"


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

«Το οικόπεδο στην Ιερισσό που σύμφωνα με δημοσιεύματα προτίθεται το ΤΑΙΠΕΔ να πουλήσει ανήκει στον δήμο Αριστοτέλη με απόφαση του Εφετείου από το 2008» δήλωσε στον ρ/σ "Κόκκινο 93.4" ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουμπά είναι «απαράδεκτο και παράλογο ως πρόθεση να πουληθεί και παράτυπα το οικόπεδο μεταφέρθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ» κι αν χρειαστεί ο δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σχολιάζοντας ακόμη τις πρόσφατες αποκαλύψεις των πορισμάτων της επιθεώρησης περιβάλλοντος για την επιβαρυντική για το περιβάλλον δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές σημειώνει ότι «ο δήμος απευθύνθηκε ήδη στο αρμόδιο υπουργείο και θα διεκδικήσουμε την προστασία του περιβάλλοντος με κάθε μέσο που μας δίνει η ελληνική πολιτεία».

Αναδημοσίευση από stokokkino.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα περιέγραψε ο Γιώργος Ζουμπάς δεν θα πρέπει να ενημερωθεί σε βάθος η τοπική κοινωνία για το ζήτημα που άνοιξε το ΤΑΙΠΕΔ, πριν προσφύγει ο δήμος στη δικαιοσύνη;

Δεν θα ήταν καλό να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι του δήμου για τις συνολικές προθέσεις του δήμου επί του ζητήματος; Δεν θέλει ο δήμος  να το πουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ λέει ο Ζουμπάς. Θέλει να το πουλήσει ο δήμος και σε ποιόν; Δεν θέλει να το πουλήσει; Αν ναι, σκέφτεται να το αξιοποιήσει και πως ή να μείνει ως έχει;

Νομίζουμε ότι πρέπει να ενημερωθούν οι κάτοικοι και από το Δήμο και από το ΤΑΙΠΕΝ. Να γίνει μια ενημερωτική ημερίδα παρουσία εκπροσώπων του Δήμου και του ΤΑΙΠΕΔ. Να διαβουλευτούν, να γίνουν και κατά τόπους επιτροπές αγώνα, αν χρειαστεί, για να γίνει σωστή και ωφέλιμη διαχείριση στο παραλιακό οικόπεδο της Ιερισσού προς όφελος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας; 

Τώρα σ' ότι αφορά το μεταλλευτικό ζήτημα, αν όντως ο δήμος επιθυμεί να προστατευθεί το περιβάλλον, ας λάβει μέρος στις επιτροπές ελέγχου που προβλέπονται από την ΑΕΠΟ του επενδυτικού έργου. Ενεργά και ουσιαστικά και όχι μόνο στα λόγια, ενώ κοστίζει και πολύ λιγότερα από τις αλλεπάλληλες προσφυγές και νομικές εκπροσωπήσεις στο ΣτΕ. Χρήματα που βγαίνουν από τις τσέπες χιλιάδων δημοτών που απασχολούνται στα μεταλλεία. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΡΤ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ