Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΟΡΙΑΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Με 291 ψήφους, αριθμό ιδιαιτέρως χαμηλό για βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, οριακά σχεδόν εξασφάλισε τη θέση της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη.

Ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός ψήφων που συγκέντρωσε η Ιγγλέζη, σε σχέση και με την προηγούμενη ΚΕ, αποτυπώνει όχι μόνο την εσωτερική αποδοκιμασία από τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη γενικότερη διάθεση αλλαγής πλεύσης στο ζήτημα των Σκουριών, που η ίδια άλλωστε δημιούργησε και συνεχώς ανατροφοδοτεί. 

Όπως προέκυψε από την ΚΕ, βασικό ζητούμενο είναι η παραμονή του κόμματος στην κυβέρνηση, ενώ τα στελέχη τα οποία δείχνουν έναν αξιοθαύμαστο βαθμό προσαρμοστικότητας φαίνεται να επιβραβεύονται και να ισχυροποιούνται.

Το αντίθετο συμβαίνει με την κα Ιγγλέζη. Η πολιτική της στη Χαλκιδική αλλά και οι προσωπικοί χειρισμοί της στις Σκουριές είναι ξεκάθαρο πλέον πως την καταβαράθρωσαν, αφού η ίδια προκάλεσε την απογοήτευση των στελεχών του κόμματος και δεν επέφερε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για την κυβέρνηση. 

Οι συσχετισμοί στην περιοχή έχουν αλλάξει, ενώ η κα Ιγγλέζη επιμένει σε μια αντιπαραγωγική στάση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η αποδοκιμασία ακόμα κι από τους ίδιους της τους συντρόφους…

Αναδημοσίευση από rizopoulospost