Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

#SKOURIES: ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΥΠΗ...


Προχθές το πρωί... Την ώρα που ο άτυχος υλοτόμος οδηγούνταν στην τελευταία κατοικία του, κάποιος επέλεξε να προσβάλει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη μνήμη του.

Στο twitter και ειδικότερα στο #skouries αναρτήθηκε ένα τοξικό στην κυριολεξία σκίτσο. Ένα σκίτσο που σου προκαλεί λύπη και στεναχώρια για το πνευματικό επίπεδο του δημιουργού του. 

Μια "δημιουργία" που επιχείρησε την κακιά στιγμή στην κυριολεξία, που έκοψε το νήμα της ζωής ενός εργαζόμενου να την εμπλέξει με την πολεμική που ασκείται σε βάρος μιας εταιρείας που επενδύει στο κοιτασματολογικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.

Προκαλεί τεράστια λύπη και στεναχώρια αυτό το σκίτσο γιατί προβάλει με τρόπο ωμό την αγριότητα και τη βαναυσότητα μιας μερίδας της κοινωνίας μας που αδυνατεί να σεβαστεί τον αλύτρωτο πόνο της απώλειας ενός συνανθρώπου στο βωμό των όποιων επικοινωνιακών εντυπώσεων της έχουν ανατεθεί.

Το ευτύχημα είναι ότι αυτό το σκίτσο δεν συνάντησε ευρεία αποδοχή από την κοινότητα των antigold στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ίσως και αυτοί να σοκαρίστηκαν από την τρομακτική  χυδαιότητα του. Ίσως και αυτοί να αποδοκίμασαν αυτό το σκίτσο έμμεσα με την επιλεκτική σιωπή τους.

Ίσως να είναι μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού που άρμοζε στη μνήμη αυτού του εργαζόμενου, που δυστυχώς αμαυρώθηκε  με το χειρότερο δυνατό τρόπο.