Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΩΝ"


Την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης του, όταν αυτή έρθει στη διακυβέρνηση, προς το επενδυτικό έργο της Eldorado Gold στη ΒΑ Χαλκιδική υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παραγωγικούς φορείς. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας μεταξύ άλλων για τους τρόπους με τους οποίους σχεδιάζει να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα τόνισε χωρίς περιστροφές πως «απόλυτη προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση θα είναι η ταχύτατη υλοποίηση των σχεδιασµένων ιδιωτικοποιήσεων, ειδικά των εμβληματικών επενδύσεων στο Ελληνικό και στις Σκουριές» υπογράμμισε.

Ειδικά για το ζήτημα των Σκουριών, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Θέλουµε εξορυκτική δραστηριότητα στη χώρα µας, πάντα µε σεβασµό στο περιβάλλον και στο αυστηρό κοινοτικό πλαίσιο», υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως στη Μακεδονία και τη Θράκη μπορούν να γίνουν επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ στον εξορυκτικό τομέα.

«Ναι στους επιχειρηματίες πατριώτες, όχι στους λαθρεπιβάτες του παρασιτικού καπιταλισμού» υπογράμμισε, μιλώντας για το είδος της επιχειρηματικότητας που οραματίζεται για τη χώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλίκ εδώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αγωνιστές αυτοί που έκαψαν τις περιουσίες βιοπαλαιστών.
Δεν είναι αγωνιστές αυτοί που τρομοκράτησαν και φόβισαν οικογενειάρχες εργαζόμενους αναγκάζοντας τους να φύγουν απο την Ιερισσό.
Είναι σταγονίδια φασισμού με κακουργηματικές πρακτικές και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη δικαιοσύνη.