Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ANTIGOLD ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΡΤ3?


Την επόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου οι antigold με την συμπαράσταση των αλληλέγγυων αντιεξουσιαστών της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συλλαλητήριο στην Καμάρα στις 6 το απόγευμα με αφορμή την διαδικασία της διαιτησίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό που περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δούμε είναι αν σ' αυτό το συλλαλητήριο θα υπάρχει ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη από το 3ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.


Όπως όλοι θυμόμαστε για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο των 500.000 Ελλήνων πολιτών, που έγινε το μεσημέρι της 21ης Ιανουαρίου στην Νέα Παραλία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, η διεύθυνση της ΕΡΤ3 υποστήριξε πως η κρατική τηλεόραση συνήθως δεν μεταδίδει ζωντανά συλλαλητήρια, παρά μόνο δίνει χρόνο στα δελτία ειδήσεων της, όταν πριν 4 χρόνια είχαν μεταδωθεί ζωντανά και διαδικτυακά συναυλίες των antigold κατά της επένδυσης χρυσού με διάρκεια πάνω από 10 ώρες συνολικά!

Στην προκειμένη περίπτωση η ΕΡΤ3, αν και το συλλαλητήριο έγινε στην κυριολεξία στο κατώφλι της, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διακόψει το πρόγραμμα της στο ημίχρονο ή στο τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Β' Εθνικής, που μεταδίδει ζωντανά κάθε Κυριακή για να αναφερθεί έστω στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστερων ομάδων εκείνη την ημέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η δικαιολογία ήταν πως είχε να παίξει διαφημίσεις, που όπως εξακριβώθηκε δεν είχαν διάρκεια πάνω από 1 λεπτό!

Αυτή η περίεργη στάση ήταν που προκάλεσε και την παρέμβαση του "Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας" της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης για την παραπομπή της διεύθυνσης του σταθμού στο πειθαρχικό συμβούλιο του δημοσιογραφικού φορέα.

Κάτι που τελικά δεν συνέβει με το "Συμβούλιο Τιμής και Δεοντολογίας" σε νεότερη ανακοίνωση του να αφήνει αιχμές τόσο για την μη παραπομπή της ΕΡΤ3 στο πειθαρχικό, όσο και να καταγγέλει απειλές και επιθέσεις στα μέλη του για το ίδιο ζήτημα!!!

Κατά σύμπτωση, την ημέρα του antigold συλλαλητηρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας. 

Λέτε για λόγους ασφαλείας να δούμε να σηκώνεται και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για την ακριβή  καταμέτρηση των antigold διαδηλωτών; 





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάτε και ξαναρωτάτε και λέτε και τα ξαναλέτε. Έχετε παρακολουθήσει το πρόγραμμα αυτού του καναλιού με την εναλλακτική ενημέρωση. Ε λοιπόν η εναλλακτική ενημέρωση είναι τα νέα των επαγγελματιών του μπάχαλου και της αναρχίας που παριστάνουν τους οικολόγους, τους καρποσυλλέκτες κλπ.

Τι τα ρωτάτε; Δείξετε στον κόσμο εκτός Χαλκιδικής τα τόσα καλά που έχει κάνει η εταιρεία στην περιοχή. Η αποκατάταση της δημοκρατίας αργεί ακόμη για να ρωτάτε γι' αυτό το χάλι της ερτ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @22 Μαρτίου 2018 - 2:54 μ.μ.

Δεχόμαστε καλοπροαίρετα την πρόταση σας, ωστόσο επιτρέψτε μας να έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αναφορικά με την επιλογή των θεμάτων στο blog.

Αν δεν σας κάνει κόπο ανάλογες προτάσεις μπορείτε να κάνετε απευθείας προς την εταιρεία, Είναι ιδιαιτέρως ευγενικοί και ανοικτοί σε τέτοιου είδους προτάσεις.

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Επι τη ευκαιρία να ξέρουν οι φίλοι αναγνώστες πως υβριστικά σχόλια προς την ΕΡΤ αλλά και σε βάρος οποιουδήποτε δεν πρόκειται να αναρτηθούν ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Τα χωριά μας έπιασαν βρώμα και μυρίζουν εγκατάλειψη. Οι ξενοδόχοι καθαρίζουν μόνοι τους χόρτα, δρόμους, παραλίες, οι επαγγελματίες μαζεύουν οι ίδιοι τα σκουπίδια, κλείνουν λακκούβες, αλλάζουν λάμπες στο δημόσιο φωτισμό, η καθημερινότητα έγινε βάσανο σε αυτόν τόπο, αλλά ο Δήμος έχει έναν και μόνο καημό. Τα Μεταλλεία.
Έχετε κάτι να πείτε;