Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ "ANTIGOLD ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ" Γ. ΓΙΩΡΓΟΥ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ & Γ. ΖΟΥΜΠΑ #SKOURIES


Στο αναπτυξιακό συνέδριο για την Κεντρική Μακεδονία, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του κυβερνητικού συνασπισμού και της περιφέρειας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η είδηση που βγήκε δεν ήταν αναπτυξιακή. Εδώ που τα λέμε με τους προσκεκλημμένους ομιλητές από Χαλκιδική αυτό μάλλον θα συνιστούσε και έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Είχαμε όμως τα επίσημα αποκαλυπτήρια του antigold συνασπισμού της Κατερίνας Ιγγλέζη, του Γιάννη Γιώργου και του Γιώργου Ζουμπά, οι οποίοι στις ομιλίες τους καταφέρθηκαν εναντίον της πλέον αναπτυξιακής παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου όπου εκλέγονται.

Και αν η στάση και οι απόψεις της Κατερίνας Ιγγλέζη και του Γιώργου Ζουμπά είναι πλέον πασίγνωστες και χιλιοειπωμένες, η θεση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, επί του καυτού ζητήματος της μεταλλευτικής δραστηριότητας και επένδυσης δεν ήταν γνωστή. 

Τουλάχιστον σε εμάς και μέχρι χθές, καθώς ο αντιπεριφεριάρχης Χαλκιδικής στην ομιλία του υποστήριξε πως: "η μεταλλευτική δραστηριότητα υποσκάπτει την βιωσιμότητα του νομού", ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την αγωνία του για την έκβαση της διαιτητικής διαδικασίας, τονίζοντας επ' αυτού: "ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε πως θα κινηθούμε".

Σ΄ότι αφορά την Κατερίνα Ιγγλέζη και τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά κινήθηκαν στα γνωστά και χαρτογραφημένα για εκείνους αντιμεταλλευτικά ύδατα. Τίποτα ουσιαστικό περί ανάπτυξης, παρά μόνο οι γνωστοί αφορισμοί εναντίον της μεταλλευτικής και χωρίς κανένα αντίλογο. 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τόσο ο ΥΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης όσο και ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελος κατά την διάρκεια των ομιλιών τους απέφυγαν να πουν το παραμικρό σχετικά με την επένδυση σεβόμενοι το γεγονός ότι η διαιτησία βρίσκεται σε εξέλιξη.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η θέση του γιωργουγιάννη για την επένδυση είναι γνωστή σε όλους, ανάλογα με το ακροατήριο αλλάζει. Όταν είναι στην Ιερισσό είναι antigold. Όταν είναι στην Αρναία είναι gold. Όταν είναι στον Πολύγυρο είναι so and so - λίγο απ' όλα.
Όταν, καλή ώρα, είναι σε συνέδριο του σύριζα είναι antigold. Όταν θα έρθει ο Άδωνις στη Χαλκιδική θα βάλει το boss κουστούμι και θα είναι gold.
Σπουδαίος πολιτικός άνδρας. Με ανάστημα, παιδεία και σταθερότητα στο λόγο και το έργο του. Αλλά δε φταίει αυτός. Φταίνε όλοι εκείνοι στη ΝΔ που δεν τον έστειλαν από εκεί που ήρθε και όλοι εκείνοι των πάνω χωριών που στις εκλογές ψήφισαν Τζιτζικώστα. Ας το ξανακάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Γιώργος, Γρηγόρης Τάσιος, οι πασίγνωστοι τουρίστες του τουρισμού ζήτησαν λεφτά από την Ελλην. Χρυσός και όταν δεν τα πήραν έγιναν υποτίθεται antigold, που όμως τρωγοπίνουν στα τραπέζια της.
Και ο Τζίτζι θεατής. Μπράβο στη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης μας. Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Κουρτίνα 2 και... ζονγκ!

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσεις το δημοσιογράφο, αυτό το πάνελ κύριε Τζιτζικώστα είναι το πάνελ που θα μείνει στην αυτοδιοικητική ιστορία της Κεντρικής Μακεδονίας ως το πιο άχρηστο όλων των εποχών.

Για να μη γράψουμε άλλα ακατάλληλα, τα οποία θα φέρουν σε δύσκολη θέση το blog.