Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΡΥΠΗΤΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ


Διαβάζουμε στο halkidikinews πως νέες κατολισθήσεις σημειώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Τρυπητής - Ουρανούπολης την περασμένη Δευτέρα το πρωί μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα εργαζόμενοι που πήγαιναν στην δουλειά τους είδαν το χάρο με τα μάτια τους, δίχως ίχνος υπερβολής, όταν είδαν βράχια από τα πρανή του δρόμου να πέφτουν ξυστά δίπλα  από το ΙΧ που οδηγούσαν, χωρίς ευτυχώς να υποστούν τραυματισμούς οι ίδιοι και υλικές ζημιές το όχημα που επέβαιναν.


Την ίδια μέρα, την Δευτέρα δηλαδή, υποτίθεται πως θα πήγαινε στην Αθήνα για να επισκεφτεί τα συναρμόδια υπουργεία, ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς για να θέσει προς επίλυση για 31η φορά κατά δήλωση του προς τους κατοίκους της Ουρανούπολης, που έκαναν διαμαρτυρία την περασμένη Παρασκευή τα "αιώνια" προβλήματα του οικισμού τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα ο κ. Ζουμπάς με τον ερχομό του να κομίσει λύση στο πρόβλημα και όχι υποσχέσεις και να καταστεί εφικτό ταυτόχρονα να συντονιστούν μαζί με την περιφέρεια και την αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής για την άμεση έναρξη των εργασιών συντήρησης του δρόμου.

Σε 40 μόλις μέρες έχουμε Πάσχα γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη υψηλής επισκεψιμότητας για την παραλιακή ζώνη του δήμου. Η φράση που είπε πριν λίγες μέρες ο κ. Ζουμπάς στο ιστολόγιο "Πολιτική - Χαλκιδική": "Πρέπει να τρέξουμε για να προλάβουμε τα θέματα της Ουρανούπολης", ίσως ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο επίκαιρη.

*Η φωτογραφία είναι από το halkidikinews.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν οποιοσδήποτε άλλος δήμαρχος πχ Πάχτας, ο Μητροφάνης, ο Δρούγκας, ο Βλαχόπουλος, είχε πάει 30 φορές στην πρωτεύουσα για ένα θέμα και δεν είχε φέρει λύση θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια ως ανίκανο.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσείς που έχετε ρημάξει το οδικό δίκτυο με τα φορτηγά σας σας,επιτελείτε έργο...

Ο κόσμος των Μαντεμοχωρίων ξύπνησε,απόδειξη το καρναβάλι του Στρατωνίου.Πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρη διαμαρτυρία μέσα στο Στρατώνι,το χωριό-άβατο,το "κόσμημα" της εταιρίας.

Ανώνυμος είπε...

5:42μμ. Αναφέρεσαι στο καρναβαλι του Στρατωνίου και λές για ξύπνημα. Βέβαια. Τα άρματα που ηγούνταν Τσίπρας και Καμμένος δεν τα είδες. Την ΜΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που παρέλασε μαζί με την ευημερία δεν την πρόσεξες. Είναι αλήθεια ότι ξύπνησε ο λαός. Όχι όμως μόνο στα Μαντεμοχώρια, αλλά σ' όλη την Ελλάδα. Το καρναβάλι που ζούμε εδώ και 3 χρόνια στην χώρα φτάνει στο τέλος του.