Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

ΧΡ. ΠΑΧΤΑΣ: "ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!"


Σήμερα με την απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και με την επίσημη σφραγίδα πλέον ο Καμμένος μπορεί να προτρέπει τους πολίτες να λιντσάρουν, όποιον αυτός  στοχοποιεί! Ο επιστήμονας, ο Νομάρχης, ο Υφυπουργός, ο επί σειρά ετών βουλευτής, ο φίλος, ο παλιός συμφοιτητής και συμμαθητής, στοχοποιείται πλέον επίσημα.

Κάθε χώρος που κινείται,  κάθε απλή εκδήλωση κοινωνικής ζωής που συμμετέχει, μπορεί να είναι και τόπος φυσικής του εξόντωσης, αφού έτσι αποφάσισε το δικαστήριο: ο Καμμένος το είπε για πλάκα!

Τα παραπάνω όμως  λήφθηκαν σοβαρά υπόψη από τον αρμόδιο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης όταν του άσκησε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη για την παρακίνηση των πολιτών στο λιντσάρισμα. 

Ο Εισαγγελέας δεν γέλασε με το λιντσάρισμα! Αλλά ούτε και ο Πάχτας κατέθεσε μήνυση. Η Βουλή όμως το θεώρησε σοβαρό γεγονός και δεν επέτρεψε στον Καμμένο να έχει ασυλία.

Όλοι το εξέλαβαν σοβαρά, Εισαγγελέας και η ίδια η Βουλή, αλλά σύμφωνα με το Γ’ Μονομελές Θεσσαλονίκης, ο Καμμένος δεν το εννοούσε, το είπε για πλάκα!

Μόνον που την πλάκα φαίνεται την κατάλαβαν οπαδοί και βουλευτές των ΑΝΕΛ που πλημμύρισαν την δικαστική αίθουσα για συμπαράσταση στην προχωρημένη σκέψη που διατυπώθηκε.

O Καμμένος μπορεί να προτρέπει τους πολίτες να λιντσάρουν όποιον επιθυμεί!

Αύριο, είναι βέβαιον ότι επόμενα θύματα ζωής θα είναι πολιτικοί, κληρικοί, δικαστικοί, πολίτες, όλοι όσοι μπορούν να εξυπηρετήσουν τον άκρατο πολιτικό λαϊκισμό που χρησιμοποιεί την ικανοποίηση της μάζας, η οποία επιζητά δικαίωση για την δυστυχία που βιώνει, ακόμη και με αίμα.

Εύγε, περνάμε σε νέα εποχή, αίμα στην δημόσια θέα, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι ο Καμμένος το εννοεί, απλώς το είπε για πλάκα, όπως και τόσα άλλα άλλωστε!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλαυσίγελος! Η δικαιοσύνη άνοιξε τον ασκό του αιόλου.