Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

"ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ"


Κι άλλη δίκη αύριο… Μια που μιλάμε για δίκες και δικαστήρια, να σας πω ότι τη Δευτέρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος για εκείνη την απίθανη δήλωση «λιντσάρετε τον Πάχτα», που είχε κάνει πριν ακόμη γίνει υπουργός…

Πρωτόδικα (και έπειτα από επτά αναβολές), ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας καταδικάστηκε σε αποζημίωση 15.000 ευρώ για ηθική βλάβη του πρώην υπουργού και δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα. 

«Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει. Λιντσάρετέ τον. Εγώ μαζί σας», είχε πει σε Χαλκιδικιώτες που τον ανέμεναν έξω από το Βελλίδειο, μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2013! 

Τότε, περνούσε ακόμη την αγνή και άδολη επαναστατική του φάση, στην οποία τίποτε δεν είχε μεγαλύτερη σημασία από τον αγώνα. Βέβαια, έγιναν πολλά από τότε! 

Πέρασε στην επόμενη φάση, έγινε υπουργός, πήρε φρουρά και θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ η μισητή γι’ αυτόν επένδυση συνεχίστηκε παρά τα εμπόδια που έθετε κάθε λίγο και λιγάκι η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει.

Μαθαίνω επίσης ότι τον Πάνο Καμμένο θα υποδεχθούν «αυθορμήτως» δεκάδες μέλη του κόμματος του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης…

[ΠΗΓΗ: THESSNEWS, 17/03/2018]

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι και πόσοι δεν ήταν αυτοί που μας χρησιμοποίησαν για να καταλάβουν αξιώματα, να γίνουν βουλευτές και δήμαρχοι (που χωρίς τις δικές μας μ@@@κίες δε θα γινόταν ποτέ), πόσοι έχουν γυρίσει τρεις φορές την Ευρώπη για την ανύπαρκτη τουριστική προβολή που ευαγγελίζονται ότι πραγματοποιούν χωρίς να μιλούν ούτε μία αγγλική λέξη, πόσοι έχουν τακτοποιήσει το σόι τους στο Δήμο, πόσοι ημέτεροι έχουν λάβει εργολαβίες με απευθείας αναθέσεις!
Όσο για εμάς? Αλίμονο αν τολμήσουμε να πούμε ότι ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ παρεμβάσεις από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας. Μας χαρακτηρίζουν "πουλημένους". Αυτοί που πούλησαν τα πάντα στο βωμό της προσωπικής τους τακτοποίησης. Οικονομικής και Κοινωνικής...
Τα συμπεράσματα και οι αντιδράσεις ας μας απασχολήσουν επιτέλους σοβαρά.