Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΧΡ. ΠΑΧΤΑΣ: "Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ - ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Πάχτας σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Γ' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης που αθώωσε τον Πάνο Καμμένο για την επίμαχη δήλωση του: "λιντσάρετε τον Πάχτα", που απηύθυνε σε κατοίκους της Χαλκιδικής έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο τον Σεπτέμβριο του 2013.

Δεν απέφυγε όμως o Χρήστος Πάχτας  να σχολιάσει την συνολική στάση και τις δηλώσεις του υπουργού άμυνας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας τον αμετανόητο και παντοτινό διακομιστή ψεμάτων και ύβρεων, που τορπιλίζουν την κοινωνία και την δημοκρατία και επηρεάζουν την προσωπική του ζωή μέχρι και σήμερα, καθώς παραμένει στοχοποιημένος.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Χρήστος Πάχτας αυτή η στάση συνεχίστηκε και μέσα στην δικαστική αίθουσα, όπου ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη, την οποία αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο κ. Πάχτας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη αν θα δεχόταν αυτή τη συγνώμη κάποια στιγμή από τον κ. Καμμένο και απάντησε ως εξής: "Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αναλαμβάνοντας όμως ο ίδιος και την ευθύνη. Καθώς δεν είναι μόνο ένα ηθικό και πολιτικό ατόπημα, είναι και ένα ποινικό αδίκημα. Δεν υπάρχει όμως τέτοια περίπτωση με βάση τον χαρακτήρα του κ. Καμμένου."

Ακολουθεί η συνέντευξη του Χρήστου Πάχτα στον FOCUS 103,6.