Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ"


Οξύτατη ήταν η αντίδραση των σωματείων εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας απέναντι στην πρόθεση των φανατικών οπαδών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης να διοργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην μεταλλευτική δραστηριότητα την προσεχή Κυριακή στο κέντρο του Παλαιοχωρίου.

Σε ανακοινώσεις τους δηλώνουν απερίφραστα πως τέτοιου είδους απειλητικές κινήσεις και δεν τους αφορούν και δεν τους τρομοκρατούν, ιδίως όταν προέρχονται από μπαχαλάκηδες που φορούν τις ψεύτικες μάσκες των οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι σε ανακοίνωση της η "Αυτόνομη Θύρα 10" που αντιπροσωπεύει τον πυρήνα των φανατικών οπαδών του ιστορικότατου σωματείου της Θεσσαλονίκης, επειδή απαγορεύονται από την αστυνομία οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, γεγονός που τους αφαιρεί την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαζικά τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας τους με τον Άρη Παλαιοχωρίου για την άνοδο και των δυο ομάδων στην Β' Εθνική, θεώρησε μάλλον "οπαδικά ισοδύναμο" την διοργάνωση αντιμεταλλευτικής διαμαρτυρίας στο κέντρο του Παλαιοχωρίου, το πρωί της Κυριακής λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει μεγάλη προσοχή. Ο Ηρακλής φοβάται τον Άρη Παλαιοχωρίου. Αυτό είναι ολοφάνερο. Θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην διεξαχθεί την κυριακή ο αγώνας στο παλαιοχώρι. Το νού μας συγχωριανοί για ξενόσκυλα προβοκάτορες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εδώ βρισκόμαστε σε προ των πυλών πολεμική σύρραξη με την Τουρκία και ασχολείστε με τους μπαχαλαίους του ηρακλή; Ήμαρτον να σοβαρευτούμε εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

7:35μμ και όμως. Τα κάθε είδους μπάχαλα και οι ΜΚΟ που τους χρηματοδοτούν είναι αυτά που μας έχουν τρυπήσει σαν χώρα. Οι μαγκιές των τούρκων είναι χάδια μπροστά στον καθημερινό πόλεμο που δέχεται η χώρα από τους μπαχαλάκηδες. Σκέψου το!