Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

KAT. ΙΓΓΛΕΖΗ: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Μας δικαίωσε η Κατερίνα Ιγγλέζη, αναφορικά με τις αμφιβολίες που είχαμε για το αν και κατά πόσο, υπήρξε ένταση από την μεριά της κατά τη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο της βουλής, με στόχο την προστασία κάποιων μικρών δέντρων που έπρεπε να ξαναφυτευτούν εκεί που προϋπήρχαν.

Σε ανακοίνωση της διαψεύδει την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και τον δημοσιογράφο τους για το ρεπορτάζ που έδωσε και είχε τίτλο: "Οργισμένη η Ιγγλέζη για τις εργασίες στο προαύλιο της Βουλής: ΓίναμεΣκουριές..." και κάνει λόγο για μια αδιανόητη απόπειρα κιτρινισμού στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ανακοίνωση της Κατερίνας Ιγγλέζη μέσα σε μια μια εβδομάδα. Είχε προηγηθεί εκείνη με την οποία δήλωνε την έκπληξη και την ενόχληση της για την νέα βράβευση της Ελληνικός Χρυσός για τις επιδόσεις της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σίγουρα θα μιλάμε για μια πύκνωση της παρουσίας της στο δημόσια σφαίρα. Ελπίζουμε να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό η βουλεύτρια Χαλκιδικής και μεταξύ άλλων ζητημάτων που θα προκύψουν να διαβάσουμε την άποψη της για την ονοματοδοσία των Σκοπίων, όπως επίσης και τις δικές τις θέσεις για την δυστοκία που εμφανίζεται σε έργα υποδομής και ανάπτυξης συνολικά στην Βόρεια και Ανατολική Χαλκιδική.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα: Άραγε η κ. Ιγγλέζη θα επιδείκνυε την ίδια δικαιολογημένη ευαισθησία και ενδιαφέρον, αν μάθαινε ότι η καταγωγή των φυτών και των δέντρων στο προαύλιο της βουλής ήταν από το τεράστιο όσο και εκπληκτικό φυτώριο των μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ολυμπιάδα;

Ακολουθεί ένα βίντεο που αποδεικνύει τα τα λόγου μας τα αληθή για το φυτώριο της Ολυμπιάδας.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ξενοδοχεία παίρνουν καλλωπιστικά από το φυτώριο αυτό.