Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ANTIGOLD SCIENTISTS: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ... #SKOURIES


Έχει μια λογική εξήγηση αυτή η δυσκολία που εμφανίζουν οι antigold scientists αναφορικά με την αποδοχή και την κατανόηση όλων όσων αφορούν την μεταλλευτική - εξορυκτική δραστηριότητα, από την στιγμή που έχουν φτάσει στο σημείο να ακούν το γρασίδι να μεγαλώνει...

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο γαλουχήθηκαν ως "τιμητές" και "κριτές- επικριτές" όλων όσων αφορούν τόσο την επένδυση στην Χαλκιδική, όσο και την μεταλλευτική γενικότερα ήταν είναι και παραμένει τόσο τοξικό, που αν δεν ήταν σ' αυτό τον υπέρμετρο βαθμό, με την στήριξη εσωματωμένων ΜΜΕ, δεν θα υπήρχε αρχικά τουλάχιστον λόγος υπόστασης αυτού του δήθεν "κινήματος" που αυτουποβιβάστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε "συλλογικότητα".


Μια συλλογικότητα που απολάμβανε μέχρι πρότινος την αδυναμία της Ελληνικής κοινωνίας στην  "ετικέτα" και την κατανάλωση της "κινδυνολογικής θεωρίας" αμασητί.

Και άντε...Ο κόσμος που δεν κατέχει ένα δύσκολο επιστημονικά και τεχνικά θέμα, όπως είναι η κατασκευή ενός τόσο πολυσύνθετου έργου, ίσως έχει ένα δίκιο (μέχρι ενός σημείου) που καταλαμβάνεται από φόβο, ανασφάλεια, αγωνία, έλλειψη εμπιστοσύνης και περίσσευμα ιδεολογικής εμμονής, όταν το επίσημο κράτος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του επιτρέπουν σε αναρμόδιους και άσχετους, που εκπροσωπούν ίδια συμφέροντα να φέρουν κρίση και γνώμη, που επέχουν θέση αξιωματικής αλήθειας.

Ο επιστήμονας όμως; Ακόμη και αυτός που πίστεψε στις καλές προθέσεις του Χ επιφανούς αγωνιστή - ηγέτη, πως αντέχει την διαρκή θυσία της επιστήμης και της τεχνολογίας και των αντίστοιχων αληθειών και εξελίξεων τους, όταν η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, μόνο και μόνο για να γίνεται το άσπρο μαύρο και το αντίστροφο;

Στο metalleiachalkidikis.gr υπάρχει ένα εξαιρετικό άρθρο το οποίο μας βάζει στο πνεύμα των antigold scientists, αναφορικά με την αναθεώρηση της τεχνικής μελέτης της Eldorado Gold που αποβλέπει στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις Σκουριές

Παρ'όλα αυτά ο τοξικός λόγος συνεχίζεται....



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες, το ξέρετε ότι η Παναγιωτοπούλου διόρισε την αδελφή της στο Κοινωνικό Παντοπολείο του Δήμου; Οι επιτήδιοι έφτιαξαν δομές στο Δήμο και διορίζουν αβέρτα το συγγενολόι τους, να μαζέυει δηλ. τρόφιμα από τους δημότες και να τα μοιράζει σε φτωχούς.
Και από την άλλη οι ίδιοι θρασείς αυτοί άνθρωποι ρίχνουν και κανέναν αντιγκόλντ πυροτέχνημα ή ανακοίνωση για να μη νομίζουν τα πρόβατα ότι ο Δήμος ξέχασε.
#Σανός_στα_πρόβατα_Ιερισσού_ΝέωνΡόδων
#Δώσε_και_άλλο

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ’ΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (μητέρα του πατέρα μου ) Η ΕΥΠΡΑΞΙΑ : << ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΔΕΝ Θ’ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ >> .
ΚΑΙ ΝΑ ‘ΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ , ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΕΥΠΡΑΞΙΑ , ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ Τ’ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΗ, ΠΑΡ’ΟΤΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΑΧΑΜ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ , ΚΙ ΕΥΘΥΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ : << ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΔΕΝ Θ’ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ >> .
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ , Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ , ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.
<< ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ , ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ , ΑΘΑΝΑΣΙΟ ;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟ Κ.Ε.Π.Ε. Σ’ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ;;;;>> .
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ,ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ.
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. << ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ . . . . . . ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ . . . . . . >>.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ , ΤΟ ANTIGOLD SCIENTISTS: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ... #SKOURIES
ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ , ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ,
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΡΟΛΟΥΣ Α΄& Β΄ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΠ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΠΛΑΤΥΣΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.
ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ , ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
ΕΧΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ,ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΤΑΧΘΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΤΟΤΕ , ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
. . . ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ‘ΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΕΥΠΡΑΞΙΑ : << ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ . . . . . . . … ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥΤ ! ! ! >> .